John Masters Organics Scalp collection 3

Afgelopen tijd mochten wij een aantal producten van John Masters Organics testen en daar vertellen wij jullie graag meer over! Ik ken de producten van dit fijne merk al enige tijd en heb bepaalde producten zoals shampoo’s en conditioners al eerder gebruikt. Ik ben daar altijd zeer tevreden over geweest en het heeft soms zelfs ervoor gezorgd dat ik mijn kappersbezoekje nog even kon uitstellen! Voor deze samenwerking was ik erg nieuwsgierig naar de producten uit de scalp collection 3.

Ik heb inmiddels erg lang haar gekregen en dat vereist toch wel de nodige zorg! Zeker wanneer je haar veel invloeden van buitenaf te verduren heeft kan dat soms ten koste gaan van de conditie van, niet alleen mijn haar, maar zoals ik gemerkt heb ook mijn hoofdhuid. Deze voelt soms droog aan waardoor mijn haar er ook “last” van ondervind. Een gezonde hoofdhuid is namelijk nodig voor een optimale groei van je haren.

De scalp collection 3 bestaat uit:

  • Scalp exfoliating scrub
  • Scalp stimulating shampoo
  • Scalp purifying serum
  • Scalp follicle treatment and volumizer
  • Een speciale borstel die de hoofdhuid stimuleert

Als eerst begin ik met het borstelen van mijn haar met de speciale bijgeleverde borstel. Zoals je zult zien bestaat deze borstel uit “lusjes” deze lus vorige borstelharen zorgen ervoor dat je hoofdhuid op een hele zachte en fijne manier gemasseerd wordt en de dode huidcellen verwijdert worden. De borstel voelt in gebruik erg prettig aan en is heel zacht voor je hoofd!

Hierna pak ik een beetje scrub en dit masseer ik lichtjes op mijn hoofdhuid. De structuur is wat stroef, maar na mate je langer masseert wordt de scrub zachter en voelt dit erg prettig op je hoofdhuid! Een echt “me – time” momentje wanneer ik hiermee bezig ben! De scrub spoel ik uit en mijn hoofdhuid voelt fijn aan, fris!

Daarna was ik mijn haren met de bijbehorende shampoo! Hier heb je niet veel van nodig om toch het gewenste effect te krijgen. Ook bij dit product is de geur weer heerlijk! Jammer dat we dit jullie niet via de blog kunnen laten ruiken! Wanneer ik de shampoo uitspoel voelt mijn haar “vol” aan en tegelijkertijd erg zacht. Ik merk direct weer (wat ik altijd al zo prettig vind bij John Masters Organics) dat je kwalitatief goede producten gebruikt! Je hebt weinig nodig voor een heel mooi effect!

Wanneer mijn haren handdoek droog zijn spuit ik op mijn hoofdhuid wat van de follicle treatment and volumizer. Wat ik merk is dat dit “koud” aanvoelt op mijn hoofd, maar dat voelt juist erg fijn! Deze treatment is ervoor bedoelt om je wortels te stimuleren en tegelijkertijd de hoofdhuid te hydrateren. Ik masseer dit lichtjes in en ga dan door naar de laatste stap wanneer mijn haren droog zijn, namelijk het aanbrengen van de purifying serum! Deze serum is bedoelt om je hoofdhuid te zuiveren, te ontgiften en te voeden tegelijkertijd. Doordat je, je hoofdhuid op deze manier behandeld zorg je er voor dat je haren de kans krijgen om goed te groeien en gezond te blijven.

Na een aantal dagen deze producten te gebruiken merk ik dat mijn haren veel glanzender zijn en dat ik niet per se haar olie nodig heb om het doffe eruit te krijgen! Dit is erg prettig! Wat voor mij nu wel goed werkt is om deze collectie zo’n 2 a 3 keer per week te gebruiken en niet iedere dag. Ik merk een heel duidelijk verschil in hoe mijn haren voelen en hoe de conditie van mijn haar is! Deze is een stuk beter geworden sinds ik de scalp collection 3 van John Masters Organics gebruik!

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden naar deze collectie houd dan vandaag onze blog goed in de gaten want we mogen dit pakket en een hele fijne gezichtsmasker weggeven! Check snel de voorwaarden op ons Instagram account en doe mee!

Dit pakket mogen wij weggeven!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie