Interview met Carmen van Insight Stones

We volgden elkaar al een tijdje op Instagram en elke keer wanneer ik het profiel van Insight Stones tegen kwam werd ik toch weer nieuwsgierig! Edelstenen trekken mij erg aan en ik ben mij steeds meer aan het verdiepen hierin. Daarom leek het mij leuk om het gezicht achter deze mooie webshop eens te benaderen en zo volgde een leuk interview met Carmen!

Carmen Kleinsman komt oorspronkelijk uit Hengelo, waar het allemaal begonnen is. Als klein meisje spaarde ze al stenen en was het thuis normaal dat haar moeder Reiki gaf wanneer ze bijvoorbeeld last had van hoofdpijn. In eerste instantie is Carmen een hele andere weg op gegaan, namelijk in de mode. Zo kwam ze terecht bij oa Scotch and Soda, maar na een burn-out had ze behoefte aan rust. Carmen verruilde haar hectische leven en ging reizen! Iets wat vele bekend zal zijn, want hoe fijn is het om een lange reis te maken waarin je weer helemaal tot rust komt!!

Tijdens deze reis volgde Carmen Reiki en andere healing cursussen waaronder een edelstenen cursus. Haar passie van vroeger kwam hierdoor weer op haar pad. Wat zij ervoer met bepaalde stenen wilde zij delen met vrienden en familie. Ze begon door edelstenen te kopen in de winkel, maar dit zelf beter in te pakken en er ook een kaartje bij te doen waar de steen voor staat. Zo ontstond het idee om haar eigen webshop te starten!

Wanneer je een edelsteen aanschaft bij Insight Stones vertelt ze daarbij wat de werking van de steen is. Ook op haar website kun je dit uitgebreid lezen wanneer je een edelsteen wilt aanschaffen. Waar ik zelf benieuwd naar ben is of er een connectie is tussen de sterrenbeelden en bepaalde edelstenen. Carmen verteld mij dat daar zeker een connectie tussen zit! Zo heeft elk sterrenbeeld zijn eigen type met de daarbij horende karaktereigenschappen, een edelsteen kan bepaalde gevoelens ondersteunen.

Zelf houdt Carmen enorm van de rozenkwarts, een steen die zachte liefdevolle energie geeft!

Neem vooral eens een kijkje op de website van Carmen http://www.insightstones.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie