Een fotoshoot met Sanne van Spring in ‘t Veld fotografie

Een aantal dagen geleden ging ik met Sanne op pad voor een hele toffe fotoshoot. Want het kan nog erg lastig zijn om leuke foto’s van jezelf te maken en daarnaast is een buiten setting natuurlijk ook erg leuk en mooi.

Via Instagram kwam ik een tijdje geleden op het Instagram account van Sanne uit en hier werd ik gelijk enorm enthousiast van de mooie foto’s die zij maakt. Ze zijn net even wat anders dan anders en er zit emotie in.

Sanne is 26 jaar en ze is opgegroeid in Purmerend. Op een gegeven moment verhuisde ze naar Alkmaar en nu kan ze het zich niet meer voorstellen dat ze daar ooit weer weg gaat omdat het zo fijn is.

Al enkele jaren werkt Sanne als lerares op een basisschool. Na een aantal jaar lesgeven aan kleuters geeft ze nu les aan groep 4. Iets was ze hartstikke leuk vindt omdat je echt in gesprek kan met de kinderen van die leeftijd.

Maar ze heeft dus nog een passie, fotograferen. Iets wat ze al heel wat jaren doet maar voorheen altijd puur voor de lol. Sinds de C-periode is daar gelukkig verandering in gekomen! Want dit was het perfecte moment om zichzelf nog meer te verdiepen in fotografie en het echt serieus op te pakken.

Toen een collega vroeg of zij foto’s wilde maken van haar zwangere dochter ging het balletje rollen en die is nog zeker niet gestopt. Want sindsdien is Sanne volop aan het fotograferen met super mooie foto’s als eindresultaat.

Ze richt zich niet specifiek op één soort shoot maar vindt de afwisseling ook juist fijn. Zoals love en zwangerschaps shoots maar ook zeker van gezinnen. Met haar achtergrond als lerares vind ze het ook super leuk om met kinderen aan de slag te gaan en ze op een mooie en speelse manier op de foto te krijgen. Wat met die energie van die kleintjes zeker een hele uitdaging is.

Haar stijl kan ik het beste omschrijven als natuurlijk, dromerig en origineel. 

Wat ik zelf super fijn vond is dat je, je bij Sanne gelijk op je gemak voelt en er geen sprake is van schaamte of ongemakkelijkheid. En dat is ontzettend belangrijk bij het laten maken van foto’s.

Daarnaast staat ze open voor allerlei ideeën en is haar enthousiasme enorm aanstekelijk en dat zie je dan weer terug in de mooie foto’s die zij maakt.

Kortom, de perfecte fotografe voor wanneer je een keer ander soort foto’s van jezelf, je gezin of met je lover wilt.

Neem snel een kijkje op de website van Sanne om meer van haar prachtige foto’s te zien:
http://www.springintveldfotografie.nl/

Wil je ook zo’n leuke shoot met Sanne inplannen? Geef in je boeking voor 31 oktober 2020 dan even aan dat je deze blog hebt gelezen en dan ontvang je 15% korting!

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie