Milestone Moon

Toen ik zwanger was dacht ik dat ik alle momentjes wel zou onthouden, dat elk klein dingetje in mijn geheugen gegrift zou staan omdat elk moment met je kleintje bijzonder is! I couldn’t be more wrong! Naast dat ik sinds ik een kleintje heb gekregen mega vergeetachtig ben geworden verbaas ik mij er soms over dat ik dingen als de eerste stapjes, eerste hapjes ect niet meer zo goed kan herinneren. Ik weet nog wel dat het gebeurt is en hoe dat toen ging, maar welke dag precies geen flauw idee.

Milestone Moon heeft daar een heel leuk concept voor bedacht! Namelijk een baby kalender!

De kalender wordt geleverd met een sticker vel, waar een hele hoop mijlpalen op te vinden zijn! Bijvoorbeeld “de eerste keer naar buiten” “de eerste keer borstvoeding” zo zijn er een heleboel! Deze plak je simpelweg op de datum waarop het gebeurde!

Soms gebeuren er natuurlijk meerdere dingen op een dag en dan kun je moeilijk die stickers bij elkaar plakken, maar omdat de kalender geheel vrij is (je kunt zelf de maanden invullen en het jaartal) kun je op dagen dat er meer gebeurt gewoon fijn schrijven!

De babykalender is een enorm leuk kraam cadeau en ik denk ook erg handig voor moeders! Heb je niet veel tijd of puf, dan plak je een sticker op de desbetreffende datum en wil je graag uitgebreider aandacht besteden dan kan dat dus ook!

Wat overigens ook erg leuk is, is dat je de kalender kunt personaliseren! Super tof om aan kersverse ouders te geven toch!

De milestone kalender is verkrijgbaar via http://www.milestonemoon.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie