De leukste kinder trolley’s

Afgelopen week kreeg ik toestemming om weer naar Qatar te mogen reizen. Momenteel tijdens deze periode moet je toestemming aanvragen bij de overheid om hier het land in te kunnen. Eenmaal aangekomen op het vliegveld moet je dan een COVID-19 test doen en vervolgens een week in quarantaine. Het is sowieso al een flinke reis, zeker met een peutertje bij je, laat staan nu met alle extra maatregelen!

Daarom wilde ik dit keer zo min mogelijk hoeven te sjouwen na de check-in. Tijd om het schattige speelkoffertje te verruilen voor een trolley! Ik heb veel rond gekeken en getwijfeld wat ik nou moest aanschaffen? Ga je voor een duur maar goed merk als Samsonite? Wil je dat er een matrasje in zit zoals bij Stokke? Welke trolley heeft de juiste afmetingen? Genoeg vragen dus om een goede trolley te vinden!

Er zijn veel soorten te vinden, van vreselijk opvallend met heftige kleuren tot ontzettend schattig en lief! Extreem duur of juist prima in prijs! In eerste instantie wilde ik voor een Samsonite gaan, maar ergens vond ik het toch wat zonde om voor haar zo’n dure koffer te kopen met de kans dat ze hem over een jaar al niet mooi meer vindt en zelf eentje wil uitzoeken! Ik kwam uit bij de Hema! Dit is een winkel waar ik sowieso al heel graag kom!

Afbeelding afkomstig van Hema

Dit lieve koffertje kwam ik tegen en de kleine dame vond hem gelijk leuk! Wat leuk is, is dat dit koffertje lichtgewicht is en 4 wieltjes heeft! Daardoor makkelijk te duwen voor zo’n kleintje. Mijn dochter vermaakte zich heel goed tijdens het wachten bij de gate en reed haar koffertje lekker heen en weer!

De Hema heeft overigens momenteel een hele leuke “reis” collectie voor kinderen met enorm veel leuke en handige producten!

Foto’s afkomstig van Samsonite

Wanneer je toch liever voor een wat duurder koffertje gaat zijn die van Samsonite natuurlijk erg goed! De kwaliteit is goed, daar betaal je ook voor! Dit merk verkoopt ook koffers waar je kindje op kan zitten, maar helaas mogen die niet bij elke airline mee als handbagage!

Een andere plek waar ze heel veel trolley’s verkopen voor kinderen is de Blokker! In alle prijsklassen moet ik zeggen!

Zo ook deze schattige trolley van Nijntje!! Blijft altijd leuk toch die kleine lieve verhaaltjes van Nijntje!

Heeft jou kleintje ook zijn eigen handbagage?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie