Mirasu Original Hair Oil review

De verandering van het weer merk ik gelijk weer aan de conditie van mijn huid en haar. Mijn huid wordt erg droog en mijn haar valt meer uit en wordt wat doffer. Daarom let ik altijd erg op de verzorging van mijn haar om het in een zo goed mogelijke conditie te houden en daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken!

Via Instagram kwamen we laatst in aanraking met een nieuw Nederlands haar olie merk en mochten we deze olie zelf proberen en daar delen we natuurlijk graag onze ervaring met je over.

Mirasu Hair Oil

Mirasu is kort geleden opgericht en verkoopt 20 in 1 haar olie. Het is 100% puur, vegan en koudgeperst zodat het geen essentiële voedingsstoffen verliest.

Deze speciale olie gebruik je op je hoofdhuid en stimuleert onder andere haargroei, vermindert het haaruitval en helpt het tegen roos en eczeem op de hoofdhuid. En dat alles op een volledig natuurlijke basis.

Want wat vaak vergeten wordt bij haarverzorging is de hoofdhuid. En juist de conditie van je hoofdhuid is alles bepalend of jij een gezonde bos haar op je hoofd hebt.

Daarnaast vindt haargroei natuurlijk in het haarzakje op je hoofd plaats en daarom is de verzorging en voeding van je hoofdhuid zo ontzettend belangrijk.

Lotte’s ervaring met de Mirasu Hair Oil

Zelf heb ik deze haar olie nu een aantal keer gebruikt. Ik gebruik de olie 1 á 2 keer in de week, op de dag dat ik mijn haar moet wassen. Het wassen van mijn haar doe ik altijd in de avond en daarom breng ik de haar olie al een aantal uur voordat ik het ga wassen aan zodat het goed kan intrekken en de hoofdhuid kan voeden.

Wanneer je het hebt aangebracht is het belangrijk dat je de olie ook goed in masseert voor ongeveer 15 minuten en dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel. De massage zorgt er dus voor dat de olie kan intrekken en voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid wat weer goed is voor de conditie van je hoofdhuid en de haargroei.

Persoonlijk vind ik het altijd erg spannend om met een olie op mijn hoofdhuid te werken omdat mijn haren (zeker bij de aanzet) na 3 dagen zonder wassen erg vet kunnen worden. Maar na het goed uitwassen van de olie op de hoofdhuid voelde mijn hoofdhuid en de aanzet totaal niet vettig aan maar juist gevoed en totaal niet trekkend.

Ik ben erg onder de indruk van deze haar olie. De geur is lekker, mijn huid blijft niet vet en mijn huid voelt gevoed. Ik blijf de olie gebruiken en kan na een aantal weken beoordelen of mijn haargroei door deze olie ook bevordert is.

Voor nu ben ik dus erg blij met deze voedende olie voor mijn hoofdhuid en haar.

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie