Warmte in huis

De herfst is volop bezig en in deze periode verlang ik altijd naar warmte. Niet per sé van de zon, maar in huis. warme tinten, gezellige sfeermuziek en winterse geuren! Blijer kun je me niet maken dan een warme sfeer in huis creëren!

Onlangs heb ik bij de Dille en Kamille, wat overigens een erg fijne winkel is, een aantal kussenslopen gekocht in bruin tinten.

Deze mooie linnen kussens zijn luchtig op je bank, maar de kleur straalt naar mijn idee warmte uit en dat is precies wat ik wil creëren!

Ook als je nu in de winkels kijkt vindt je hele mooie warme kleuren terug. Donker rood, bruin, terra kleuren. Prachtig! Zo ook bij de Zara Home!

Foto’s afkomstig van Zara Home

Deze tinten zijn enorm mooi te combineren met hele lichte en neutrale kleuren! Een plaid is het perfecte item eigenlijk om warmte in huis te kunnen creëren zonder dat het permanent is! Zo kan je eindeloos variëren met structuur, stof en kleur! Een simpel item dat een andere sfeer in huis kan brengen!

Foto’s afkomstig van Sissy Boy

Ik heb inmiddels

Ook de Sissy Boy heeft weer een heerlijke collectie met prachtige warme kleuren!

Ik heb inmiddels mijn kussentjes op de bank en mijn heerlijke geur kaars van de Zara die ruikt naar gingerbread cookies! Met een wijntje en een jazz muziekje op de achtergrond ga ik fijn deze winter tegemoet en voelt mijn huis warm aan!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie