Alex Carro Detox Superfood Mask

We mochten eerder al de producten van Alex Carro testen en na een fijn berichtje van founder Alex kregen we een heel nieuw product opgestuurd, namelijk de detox superfood mask! Enorm fijn altijd om een masker te mogen testen, zeker omdat dit een extra boost is voor je gezicht en zo nu en dan is dat nodig!

Dit masker zit bomvol natuurlijke producten en mineralen! Een enorme oppepper dus voor je gezicht en zoals op de website van Alex Carro aangegeven zit er oa. boerenkool, kurkuma, organische soja, Q-10 peptides en malachiet in. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid van je gezicht gevoed wordt en beschermd tegen slechte stoffen van buitenaf.

Het masker is enorm zacht en smeert ook erg fijn! Het valt mij direct op dat net als de face balm ook de structuur van dit masker heel “licht” is en daardoor prettig aanvoelt op de huid. Vaak wanneer je een masker op je gezicht smeert is de structuur erg dik en kleverig, dat is nu zeker niet het geval.

Het masker laat ik enige tijd intrekken en wat ik fijn vind is dat het masker op geen enkel moment prikt. Wanneer ik het masker van mijn gezicht haal is mijn huid erg zacht. Mijn gezicht voelt fris en is schoon aan, precies wat ik wil na het gebruik van een masker!

Mijn huid is zacht en schoon! En zelfs de pukkeltjes die ik had lijken niet meer zo rood!

Ik ben erg blij met dit masker en heb nu al een aantal keer ervaren dat de producten van Alex Carro een hele rustgevende werking hebben op mijn (toch al moeilijke) huid! Een echte aanrader dus!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie