Leuke ideeën om je vakantie foto’s voor te gebruiken

Zelf ben ik iemand die er heel erg van houd om foto’s te maken. Zeker op vakantie omdat je daar vaak zoveel prachtige dingen ziet! Maar dan ben je weer thuis en dan gebeurt er eigenlijk heel erg weinig met die foto’s en dat is natuurlijk super zonde. Daarom een blog met leuke ideeën en tips om deze foto’s voor te gaan gebruiken.

Het old skool foto album

Dit is natuurlijk een open deur maar nog steeds een super leuke manier om je foto’s in te verwerken en dat kan tegenwoordig natuurlijk super makkelijk digitaal. Maar zelf aan de slag met ”echte” foto’s en een plakstift blijft toch ook heel leuk en een beetje kneuterig. Heerlijk!

Een foto album pak je er toch sneller bij en dan kun je die vakantie of city trip toch nog even helemaal herbeleven.

Foto album van de Hema – €10,00

Klikkie app

Klikkie is een super leuke app waar je op een maandelijkse basis foto’s kunt kiezen en laten afdrukken op verschillende manieren. Ook ideaal voor vakantiefoto’s of foto’s van een city trip. 

Klikkie vanaf €7,95 per maand

Ixxi

Ixxi is een wanddecoratie die je wanneer je wilt persoonlijk kan samenstellen met eigen foto’s. Je kunt zelf je formaat en vorm kiezen en dit wordt vervolgens bij je thuis bezorgd. Ook kun je bijvoorbeeld een foto laten uitvergroten.

Daarnaast kun je ook steeds foto’s vervangen door de makkelijke manier van bestellen en bevestigen.

Een persoonlijke poster laten maken

Van onze reis door Zuid-Afrika hadden wij ontzettend veel mooie foto’s. Super zonde om daar helemaal niks mee te doen! Dus toen we graag andere posters op onze feature wall wilde hebben besloot ik posters van onze eigen reizen te gebruiken voor die persoonlijke touch. Dit kun je bijvoorbeeld super makkelijk bestellen op Hema.nl

Heb jij nog leuke ideeën voor je vakantie foto’s?

Liefs,

Lotte 

Geef een reactie