Schoon gezicht

Momenteel mogen we voor de blog een aantal hele mooie gezicht verzorgingsproducten testen en van fijne producten kan ik heel blij worden! Toch ben ik ook wel nieuwsgierig naar tools om je gezicht schoon te maken! Want wordt je gezicht nou net zo schoon als met de hand als met behulp van een apparaat?

Onlangs zag ik bij de Hema een elektrische gezicht reiniger liggen en ik moest en zou deze mee naar huis nemen!

Dit kleine apparaatje zou je gezicht schoner moeten maken dan wanneer je een product met je hand op je gezicht smeert. Ik ben benieuwd!

Dit kleine tril ding heeft 3 standen waarmee hij als het ware over je gezicht vibreert en het verzorging product moet in masseren. Het ligt er dus aan wat je zelf prettig vindt. Ik heb ze allemaal getest en merk uiteindelijk dat ik de hoogste stand het fijnst vind.

Alle lichtjes zijn aan, dit is de hoogste stand

Het voelt heel zacht op je gezicht en glijd makkelijk over je gezicht heen. Toch moet ik eerlijk zeggen dat het mij tegenvalt dat de cleanser die ik nu met dit apparaatje gebruik nu niet schuimt. Wat deze dus normaal wel doet wanneer ik het met mijn handen in masseer. Het voelt als een fijne massage, maar meer ook niet.

De gezicht reiniger kost €30,- euro bij de Hema en ik vind het toch niet zijn geld waard. Na nu een aantal keren deze tool gebruikt te hebben lijkt mijn gezicht nog steeds schoner te worden wanneer ik de producten met mijn handen aanbreng!

Gebruiken jullie wel eens tools om je gezicht schoon te maken?

Veel liefs.

Bibi

Geef een reactie