Elektrische katten voerbak van Surefeed

De meeste mensen die mij goed kennen zullen mij waarschijnlijk omschrijven als ”kattengekkie” als het aankomt op mijn twee viervoeters. Ik ben zelf natuurlijk gek op mijn twee katten en wil daarom ook dat ze gezond zijn en zich goed voelen.

Een van de twee katten heeft een behoorlijk grote eetlust maar niet echt een motivatie om lekker te bewegen waardoor hij wat gewicht aankwam. Een beetje is natuurlijk niet erg maar een kat moet geen overgewicht krijgen.

Daarom ging ik op zoek naar een oplossing en kwamen we uit bij de elektrische voerautomaat van Surefeed met microship.

SureFeed Microchip Voerautomaat 

Wat is er nou zo speciaal aan deze voerautomaat zul je, je wellicht afvragen? Dat zal ik je vertellen!

Deze bak gaat namelijk pas open bij de juiste chip. De meeste katten hebben namelijk een chip in de nek en deze kan worden uitgelezen door de voerbak, iedere keer dat de kat zijn hoofd erin steekt.

Je kunt daarnaast zelf bepalen bij welke chip de bak open mag en dat is ideaal om de hoeveel eten per kat te bepalen of wanneer een kat bijvoorbeeld op een speciaal dieet zit en de andere kat niet.

Mijn ervaring met Surefeed Microchip Voerautomaat

Persoonlijk was ik er zelf een tikkeltje nerveus over of de katten het wel zouden snappen en of ze het niet eng zouden vinden.

Maar dit ging zo ontzettend gemakkelijk! Als try out deden wij er hun favoriete nat voer in waardoor ze er snel op afkwamen. Daarna was het nog een kwestie van een paar keer voordoen en testen en toen begrepen ze het al.

Wij zijn super blij met deze bak ondanks het flinke prijskaartje. Ook als je kat geen chip heeft kun je dit gebruiken want een chip die je aan bijvoorbeeld een halsbandje kan bevestigen wordt ook meegeleverd.

Het enige minpunt vond ik dat er geen batterijen bijzaten en er hele specifieke grote batterijen in moeten. Handig om deze dus gelijk mee te bestellen. 

Je koopt de Surefeed Microship Voetautomaat via onderstaande link:

https://ds1.nl/c/?si=1340&li=81998&wi=351988&ws=&dl=shop%2Fkatten%2Fvoerbak%2Fvoerautomaten%2F704224

Liefs,

Lotte

Geef een reactie