Horoscoop oktober

Het is weer zover! De eerste zaterdag van de maand en dus is het tijd voor een nieuwe horoscoop geschreven door Marion!

Psst er is ook een hele leuke winactie op ons Instagram account vandaag!

Veel leesplezier!

Tendens voor oktober voor iedereen:

Algemeen: oud overschaduwt nieuw 

Gezondheid: ga de strijd aan met jezelf en kies voor goede dingen 

Liefde: roerige maand voor de liefde, maar zeker nieuwe kansen en mogelijkheden

Weegschaal (24 september tot 23 oktober)

De weegschaal heeft deze maand het gevoel tussen verstand en gevoel te zitten. De praktische kant wordt het meest belicht, maar vlak daarbij dus je gevoel niet uit. Het is mogelijk dat je gevoel iets anders zegt en wat mijn mening betreft: volg je hart. Dan zit je altijd goed. Let op je intuïtie en volg deze. Je intuitie is scherp genoeg. Voor de weegschaalvrouwen is er voldoende kans in de liefde, als je nog vrijgezel bent. Het kan zijn dat je aandacht krijgt van twee mannen tegelijk. De vrouwen in de relatie hebben de mogelijkheid iemand tegen te komen buiten de relatie. Aan jou of je daarin stapt. In ieder geval lig je goed in de markt in de maand oktober, Weegschaal. Voor de heren is het precies andersom: veel aandacht van de dames deze maand. Algemeen en financiën: in ieder geval ligt de tendens op kansen en goed voelen wat je werkelijk wilt, daar varen je financiën ook wel bij. Gezondheid: tijd om weer actief te worden! Liefde: voldoende kansen, maar ook kans op teleurstelling.

Schorpioen (23 oktober t/m 22 november) 

Oktober is voor de schorpioen een goede maand, met veel vreugde, nieuwe dingen en plezier. Het weerzien met een vriend of vriendin uit het verleden, kan veel blijdschap brengen en je kan er zelfs een vriendschappelijk of zakelijk contact aan overhouden. In ieder geval is alles wat je in oktober opzet of aangaat, zéér vruchtbaar. Maak gebruik van deze prachtige energie en zet je stappen. Algemeen en financiën: ondanks dat je je een goede maand ingaat, kunnen er zakelijk wat teleurstellingen zijn. Deze teleurstellingen kunnen je ontmoedigen, maar nogmaals: de planeten staan goed voor jou, dus begin opnieuw met frisse moed. Geef niet onnodig geld uit. Gezondheid: wees niet te afwachtend, je weet precies wat goed voor je is. Tijd om weer te beginnen met goede voeding en beweging! Liefde: voor de singles kan er een teleurstelling inzitten. De liefde ligt daarin niet helemaal positief. Wanneer je een relatie hebt, kun je tevens wat teleurstelling in de relatie ervaren. Hecht er niet teveel waarde aan, maar pak je leven weer op en geniet van elkaar. 

Boogschutter (23 november t/m 21 december) 

De boogschutter heeft mogelijk wat problemen met instanties. Je vindt de toekomst wat onduidelijk en je zou wat meer helderheid willen, maar dat schijnt erg moeilijk te zijn. Je stuit op weerstand en traagheid en dat kan je flink irriteren. Belangrijk voor de boogschutter in oktober is met regelmaat afstand te nemen van alles wat je moet doen. Ga lekker naar de sauna, naar het bos, strand of ga naar de bioscoop. Alles om je zorgen en je gedachten los te laten. Algemeen en financiën: je bent strijdvaardig en je merkt dat ook. Tijd om de touwtjes wat te laten vieren, ook financieel. Alles komt op z’n tijd, hou dat in gedachten! Gezondheid: ook je gezondheid vaart wel, bij wat afstand te nemen van stressvolle zaken.Liefde: een zakelijk contact kan een liefdesrelatie worden. Wanneer je een partner hebt: tijd om de financien eens goed te bekijken en orde op zaken te stellen. 

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Tijd voor geestelijke verruiming. De steenbok zit vast aan bezittingen, maar je kunt ook last van een opspelende (eet- of drink) verslaving hebben. Er is wat geestelijke overbelasting, waar je het liefst voor wilt vluchten. Praat eens met een goede vriend of ga eens een cursus volgen, maar nu echt voor jezelf. Om jezelf beter te voelen en dichterbij je zelf te komen. Zo te zien, draait de maand oktober voor de steenbok hoofdzakelijk over bezittingen, die zeker een geestelijk en lichamelijk effect kunnen hebben. Algemeen en financiën: heb je nieuwe dingen uitgewerkt? Ze zijn vruchtbaar, maar heb wel geduld. Het zaadje moet nog groeien. Haak niet te snel af. Gezondheid: je gezondheid wordt geplaagd door emoties. Wees zacht voor jezelf. Liefde: richt daar je aandacht maar op en haal er je positiviteit uit, want daar zitten positieve ontwikkelingen, zowel voor de singles als voor de relaties. 

Waterman (21 januari t/m 20 februari)

Tijd om de dingen eens goed van twee kanten te bekijken. Er kan wat wrijving ontstaan in oktober, zowel op zakelijk als privé gebied. Probeer wat meer met the flow mee te gaan. Wil je iets uitpraten, doe het dan in een rustige sfeer en probeer te luisteren naar de ander en jezelf opzij te zetten. Voordat je antwoord geeft, bezin je en denk goed na over hoe jij, dat wat je wilt zeggen, naar buiten brengt. Wanneer dit je gelukt is, dan zal je de vruchten plukken en achteraf blij zijn met het resultaat. Een oplossing ligt er. Algemeen en financiën: de maand oktober is gunstig voor zakelijke gesprekken en overeenkomsten. Wil je een hypotheek afsluiten, grote kans dat dit gaat lukken. Gezondheid: praten helpt, praat vanuit je hart en over je gevoelens. Liefde: in de liefde sta je deze maand sterk. Zowel als je single bent en als je in een relatie zit. 

Vissen (21 februari t/m 20 maart)

Je hebt veel inzet getoond, op welk gebied dan ook. Wanneer je werkt, heb je grote kans op bewondering en wanneer je op zoek bent naar werk, is er een meer dan grote kans in de maand oktober om iets naar je zin te vinden. Het is goed om de afgelopen tijd even de revue te laten passeren, door even de aandacht op jezelf te richten. Iets te doen wat jij eens wilt doen. Ga er eens alleen op uit, dat zal je goed doen. Trek je even terug om te bezinnen. Sommige vissen komen in aanraking met justitie, m.a.w. zorg ervoor dat je je auto op de juiste plaats parkeert en dat soort dingen. Algemeen en financiën: nieuwe dingen, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Gezondheid: best goed, als je pas op de plaats neemt. Doe geen overactieve dingen, want een blessure ligt om de hoek. Liefde: ben je single, ligt er deze maand niet veel kans op de nieuwe liefde van je dromen. In de relatie heb je het gevoel vast te zitten. Neem daarom wat meer ruimte en bespreek het met je partner. 

Ram (21 maart t/m 20 april)

Zin in een nieuwe opleiding? Beetje vreemd misschien, want de meeste opleidingen zijn al in september begonnen, maar toch kan je nog wel ergens inhaken. Mensen die in loondienst zijn, kunnen een aanbod voor een cursus krijgen. Misschien zie je het nut er niet van in, maar doe het toch maar, want het zal je veel brengen. Ook is er wat chaos in het leven van de ram in oktober. Dit kan op velerlei vlakken duiden, maar het gaat weer voorbij. Algemeen en financiën: wees niet te koppig en niet te krenterig. Trakteer je zakenpartner of je collega eens op een lunch en investeer als er iets te investeren valt. Laat de dingen meer stromen en zit er niet op als een bok op een haverkist. Gezondheid: je gezondheid is goed. Vrouwelijke Rammen die zwanger willen worden, maken deze maand een goede kans! Liefde: single Rammen kunnen in deze maand iemand tegenkomen waar ze een goed gesprek mee kunnen hebben en wat zich zou kunnen ontplooien tot liefde. In de relatie zijn er goede gesprekken mogelijk. 

Stier (21 april t/m 20 mei)

Je kunt in een situatie zitten, waar je geen idee hebt waar het naartoe gaat. Je wilt heel graag helderheid in een situatie, waar je zelf al je scheepjes hebt uitgezet. De stier is wel rustig, maar niet geduldig. Er bevindt zich een zekere traagheid in de ether, waardoor antwoorden langer op zich kunnen laten wachten en dat is lastig. Het ziet er echter wel gunstig uit. Algemeen en financiën: je hebt het gevoel er niet echt bij kunnen, welke acties te ondernemen. Pas op dat je niet alles afwijst, want er zijn mensen om je heen die je willen helpen, ook op het financiele vlak. Wijs niet alles zomaar af. Gezondheid: je hebt jezelf wat voorbij gerend. Houd het matig deze maand, op ieder gebied, dus ook rustig aan met sport. Liefde: niet helemaal lekker, Stier. Teleurstelling en verdriet kunnen je parten spelen. 

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De maand oktober is voor de tweeling wat tegenstrijdig. Toch is de stand van de planeten de tweeling goed gestemd. Je kunt deze maand een doorbraak hebben in dat wat je wilt bereiken. Heb je een rechtzaak lopen? Goede kans dat deze komende maand positief afgerond wordt. Je hebt gewoon de wind mee, tweeling, in de maand oktober. Vruchtbaarheid, voorspoed, geluk, het komt er allemaal aan. Algemeen en financiën: stel je instelling in het leven bij. Niet alles is zoals het lijkt. Je bent door teleurstellingen wat ontmoedigd geraakt en misschien heb je het gevoel dat niets lukt. Maak gebruik van de voor jou positieve maand oktober. Gezondheid: overwinning van iets in je systeem. Misschien een griepje of zelfs corona, of je krijgt meer energie. Liefde: scherpe gesprekken. Ook hierin geldt: voel je niet afgewezen en zie alles niet te somber in. 

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Je bent strijdbaar, kreeft en je gaat er vol tegenaan. Ben je van plan om voor jezelf te beginnen? Dan heb je deze maand voldoende energie om dat te doen. Opdrachten zijn te verwachten, door de inspanningen van de afgelopen maanden. Ben je in loondienst, dan kan het zijn dat je meer werk te doen krijgt dan alles. Je bent een gevoelig mens, lieve maagd, kleine waarschuwing om bijtijds aan de bel te trekken en aan te geven, wanneer het je teveel is. Je kunt met onrecht te maken hebben, kom voor jezelf op en laat het niet rusten. Algemeen en financiën: goed, je krijgt bewondering voor hetgeen je doet en dat mag wel eens. Gezondheid: jouw gezondheid gaat op en neer hoe jij je voelt. In oktober heb je voldoende energie, omdat er veel positiviteit om je heen is. Daar word je blij van! Liefde: het hóeft van jou niet zo heel erg en dat is nou net waarom je aantrekkelijk bent! In de relatie ben je deze maand meegaand en probeer je het gezellig te maken. 

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Allereerst: wees niet te kritisch op jezelf en daardoor ook op anderen. Je wilt een nieuwe weg inslaan en het oude achter je laten. Dat kan duiden op een nieuwe baan, of een start van een bedrijf of een scheiding. Je bent helemaal klaar met mensen die jou proberen te sturen of te manipuleren. Daar heb je echt meer dan genoeg van. Aan de andere kant is daar ook weer die kritiek op jezelf en dat maakt dat je nog wel eens met jezelf in de knoop zit. In ieder geval is de tendens van oktober, dat jij de dingen achter je wil laten en je nu eens je eigen weg wilt volgen. Je hebt het nog niet helemaal op de rit, maar het is je wel al helder. Er is hulp aanwezig, maar dat zie je niet altijd omdat je graag de dingen zelf wilt doen. Algemeen en financiën: neem bij tijd en wijlen even rust en bekijk of je pad en je financiën zijn zoals je het wilt. Doe alles gefocussedmaar rustig aan. Gezondheid: de liefde doet je goed. Je hebt behoeft aan warmte van je partner. Liefde: ook in het teken van afsluiten en opnieuw beginnen. 

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Er komt wat verdriet bij je omhoog, lieve maagd. Dat kan oudzeer zijn of je wordt geraakt in het diepste zijn. Dit kan door zomaar een hele simpele gebeurtenis bij je omhoog komen. Ik kan alleen maar zeggen: ga het aan. Misschien is een flinke huilbui wel eens goed, ook al kan je niet helemaal precies zeggen waar het vandaan komt. Daarna kan je knopen doorhakken, want dat is de tendens van oktober voor de maagd. Beslissingen nemen en vervolgens doen! Ook de maagd wil iets nieuws. Omscholing ligt voor oktober heel goed. Algemeen en financiën: er kunnen wat conflicten zijn, maar je laat je niet uit het veld slaan. Je bent strijdbaar. Gezondheid: jij voelt je goed in verbinding met spiritualiteit. Mediteer veel of doe iets met oosterse bewegingsleer. Ook dansen in goed voor je. Liefde: de liefde is vruchtbaar. Ben je single, grote kans op een nieuwe liefde en heb je een relatie: dan zijn daar vruchtbare momenten om meningsverschillen op te lossen.

Veel liefs

Geef een reactie