Interview Get Natural

We hebben deze toffe online winkel al eens eerder benoemd in onze blog, maar graag willen we jullie toch wat meer vertellen over het gezicht achter de webstore Get Natural.

Mirjam Blad is de oprichtster van deze fijne, natuurlijke webshop waarin ze hoogstaande merken verkoopt die allen een ding gemeen hebben met elkaar: de ingrediënten zijn zo natuurlijk mogelijk!

Mirjam woont samen met haar man Bud en tienerdochters Bente & Tahnee in Hendrik-Ido Ambacht. Al snel kom ik erachter dat ze een echte levensgenieter is die dicht bij de natuur staat. Ze houdt van muziek, Italië (wie niet!) en heerlijk eten! Ze vertelt mij dat het idee voor deze webshop eigenlijk heel “natuurlijk” ontstaan is, zeer toepasselijk op de naam!

Wanneer ik Mirjam vraag waarom ze gekozen heeft voor natuurlijke producten verteld ze mij dat ze uit een gezin komt waarin men zich bewust is van de kracht van de natuur en in haar opvoeding komt dit ook echt naar boven! Zo vertelt ze dat ze vrijwel geen medicatie gebruiken in haar familie, de natuur heeft veelal zijn eigen remedie en daar kan ik mij eigenlijk wel in vinden! Zeker naar mate ik ouder word krijg ik behoefte aan “natuurlijke” middelen. Als klein meisje was ze te vinden in de tuinen, rozenblaadjes plukken, of lavendel of kamille. Deze opdrogen en daarna fijnstampen. Een eigen minifabriekje waar ze als kind haar ei in kwijt kon zo klinkt het! Ik krijg er gelijk een heel romantisch en vrij beeld bij, wat heerlijk moet zijn voor kinderen nietwaar!

Haar interesse gebied is groot, al van kleins af aan! En als ik haar zo via dit interview leer kennen dan verbaasd het mij ook niet dat ze de stap genomen heeft om een eigen webshop te starten met daarin de nodige eisen!

In 2017 toen Mirjam al een eigen Natural spray tan studio had ontstonden er steeds meer ideeën om naast dit bedrijf een eigen webshop te starten. Steeds vaker kreeg ze van haar klanten de vraag of ze ook biologische huidproducten kon leveren. Het merk Eco tan by Sonya, waar ze in haar spray tan studio mee werkt had op dat moment alleen nog maar producten voor bodycare en niet voor het gezicht. Daarom is ze verder gaan zoeken en ontstond dus het idee om hierin een eigen webshop te starten met daarin alleen, zoals ze zelf aangeeft, “kwalitatief hoogwaardige huidproducten”.

Anno 2020 is dit meer dan een trend, men is zich naar mijn idee meer en meer bewust dat we “groener” moeten worden! Mirjam kan zich hierin vinden en verteld ook dat ze dit terug ziet in haar shop en de merken die ze verkoopt. Zoals ze verteld “Het is tijd voor groenbeauty, daarmee bedoelen wij niet alleen hetgeen wat je op je gezicht smeert, maar ook hoe het is verpakt en tot stand is gekomen”. Daar kan ik mij helemaal in vinden! Er is genoeg kennis tegenwoordig om te weten dat plastic verpakkingen niet goed voor jouzelf en het milieu zijn.

Haar eigen beauty routine bestaat uiteraard ook uit natuurlijke producten. Ze gebruikt een aantal fijne producten die zij ook verkoopt in haar webstore, maar geeft ook aan dat ze eigenlijk niet eens zoveel verschillende producten gebruikt. Less is more dus eigenlijk en dat past ook wel bij het hele thema van haar webshop!

Neem vooral eens een kijkje op de webshop er staat echt hele mooie producten bij en mocht je vragen hebben kan Mirjam je altijd helpen natuurlijk.

http://www.getnatural.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie