Natural beauty

De laatste tijd krijg ik op mijn social media steeds meer posts te zien over ingrepen die gedaan worden om vrouwen “mooier” te maken. Fillers in de lippen, een eyebrowlift, wellicht die kaaklijn wat zichtbaarder maken. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er en je kunt het binnen no time laten veranderen aan jezelf!

Het gekke is dat ik juist meer de andere kant op aan het groeien ben. Zeker sinds ik moeder ben geworden heb ik behoefte aan zo natuurlijk mogelijk voor de dag komen! Ik investeer liever in goede voeding en verzorgingsproducten.

Maar de vraag die bij me blijft komen is: “waarom is er zo die behoefte aan verandering van ons uiterlijk?”

Ik ben ook zeker niet altijd happy als ik in de spiegel kijk. Er zijn dagen dat ik enorme wallen onder mijn ogen heb hangen, mijn huid er weer eens dof uitziet of is verandert in een maan landschap. En ik krijg vaak genoeg een opmerking dat ik een grote neus heb, dat klopt die heb ik! Soms erger ik me eraan en andere momenten vindt ik het bij mij passen.

Ik heb me gelukkig nooit ongelukkig in mijn lichaam gevoeld en ik kan mij dus ook niet voorstellen hoe het is als je wel erg ongelukkig ergens mee bent, maar toch vraag ik mij af of men niet te snel naar een fillertje hier of daar grijpt?

Bij mij past zoiets nu niet en of dat ooit zal zijn denk ik niet, maar zeg nooit nooit.

En jullie? Denken jullie wel eens na om iets aan jezelf te veranderen?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie