Review Cent pur Cent blush

Zoals ik al eens eerder verteld heb gebruik ik het liefst een poeder blush wanneer ik make up draag! En deze keer mocht een hele mooie blush proberen namelijk die van Cent pur Cent!

De verpakking van de blush valt mij al op en ziet er chique uit! Ik ben benieuwd naar de kleur van de poeder, aangezien ik heel vaak heb dat deze tegenvalt! Ik heb gekozen voor de “loose mineral blush – peche” .In eerste instantie lijkt de kleur wat intens, zeker omdat deze vrij donker is.

Het doosje waar de poeder in zit is heel fijn in gebruik en de kleine gaatjes zorgen ervoor dat je niet teveel op je kwast krijgt! So far, so good!

Eenmaal op mijn huid aangebracht ziet de kleur er echt heel mooi uit! De kleur is niet te intens maar toch prima zichtbaar! Wat dus fijn is, want zo kun je hem, wanneer je dit wilt, in lagen en intensiteit opbouwen! Super dus wanneer je van dag make-up up naar avond make-up up wilt switchen!

Rechts dus de blush opgebracht heel licht!

Iets wat ik zelf heel prettig aangezien je soms geen tijd hebt om eerst even langs huis te gaan!

Op de website van Cent pur Cent hebben ze enorm veel fijne producten!

http://www.centpurcent.com

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie