Het duurzame lifestyle merk Wellmark

De afgelopen weken mochten wij twee mooie producten testen van het lifestyle en duurzame merk Wellmark en daar vertellen we jullie natuurlijk graag meer over.

Het ontstaan van Wellmark

Dit mooie merk is enkele jaren terug door Marleen opgericht en dat begon allemaal in Italië. Daar kreeg Marleen namelijk het besef hoe gek het is dat zo’n mooi product als olijfolie in Nederland meestal in plastic verpakkingen wordt verkocht. Super zonde voor het product en het milieu natuurlijk.

Daarom begon Wellmark met de verkoop van olijfolie en erna werd dit assortiment uitgebreid met allerlei soorten lifestyle producten zoals zeep, handcrème, interieurparfum en geurkaarsen.

De producten van Wellmark

De meeste producten van Wellmark zitten in schitterende glazen flessen en potten die heel mooi staan in ieder interieur. Daarnaast staan er ook nog eens hele leuke teksten op de flessen waardoor het echt een feestje is om deze items in huis te hebben. 

Daarnaast vinden wij Wellmark een bijzonder merk omdat ze bijvoorbeeld gebruik maken van sociale werkplaatsen voor de producten. Dit zijn plaatsen waar mensen kunnen werken die moeilijk op de ”normale” arbeidsmarkt kunnen werken. Super goed natuurlijk!

Marleen ontwerpt daarnaast alle items zelf. Ontzettend knap en inspirerend.

Op dit moment heeft Wellmark een eigen webshop maar ook 200 verkooppunten. Dit zouden ze ook graag willen uitbreiden.  Naast de verschillende producten heb je ook nog eens heel veel heerlijke frisse en natuurlijke geuren zoals ”Bamboe” en ”Fris linnen”.

Onze ervaring met de producten

Lotte koos de zeeppomp handwas van helder glas, met zwarte dop en de heerlijke geur ”Frisse Linnen”. De handzeep is heerlijk in gebruik en de geur ”Frisse Linnen” is fantastisch. Ook staat de zeep dispenser super leuk in het interieur en hoef je voortaan alleen nog maar navul verpakkingen te kopen in plaats van plastic flesjes.


Bibi was erg benieuwd naar de huissprays en koos voor de “good vibes”! Deze naam alleen al is toch super! De geur is vrij “stoer” en doet mij denken aan een lekker mannen luchtje! Wat fijn is, is dat je er maar heel weinig van nodig hebt om een fijne geur in huis te krijgen! Ook dit product zit dus in een glazen fles en wat ik leuk vind is dat deze ook nog een mooi staat in je interieur! Niet te veel poespas en toch leuk!

Mocht je dus zelf ook op zoek zijn naar manieren om je plastic verbruik te verminderen maar wel een leuk item in je huis willen hebben dan is Wellmark een echte aanrader.

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Geef een reactie