Orgaid sheet mask

Als het gaat om fijne maskertjes uitproberen dan sta ik daar zeker voor open! En als daar dan ook nog eens vitamine C aan toegevoegd is maak je mij heel erg blij!

Via Mirjam van de leuke webshop Get Natural kregen wij 2 van deze sheetmasks waaronder de Vitamine C revitalizing organic sheet mask van het fijne merk Orgaid!

Wat ik vaak ervaar bij dit soort maskers is dat ze enorm druppen! Zit je dan met je maskertje op en ondertussen een handdoekje eronder omdat het maskertje doordrenkt is met vloeistof! Dat is al een van de eerste dingen die mij opvalt aan dit masker! Hij drupt vrijwel niet!

Daarnaast is het fijn om te merken dat er een hele neutrale geur vanaf komt! So far so good wat mij betreft!

Eenmaal op mijn gezicht geplakt is het fijn dat het masker niet prikt! Vaak merk ik, zeker wanneer er vitamine C aan toegevoegd is, dat de producten prikken! Nu niet, het masker voelt juist heel zacht aan!

Ik laat het masker zo’n 15-20 minuten intrekken en haal het er dan voorzichtig af! Mijn huid voelt zacht en verzorgd aan!! Heel fijn dat een masker zo effectief is en tegelijkertijd zo zacht! Zeker een masker dat ik graag nog eens wil proberen!

Zoals je wellicht ziet heeft mijn huid een hele zachte en natuurlijke glow gekregen! Een super fijne verzorging dus, zeker wanneer je huid erg droog en trekkerig is!

Je kunt dit masker bestellen via http://www.getnatural.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie