De winkel Maison de la Mer

Zoals jullie wellicht al op onze Instagram hebben gezien waren Bibi en ik laatst samen in Zeeland. Hier hadden we een heerlijk huisje en konden we weer gezellig bij elkaar zijn na al die maanden en natuurlijk aan de slag met onze mooie projecten die er aan gaan komen.

Maar er was zeker ook voldoende tijd voor gezelligheid en wat genieten.

Zo gingen we naar Middelburg. Wat echt een super leuke stad is in Zeeland met veel leuke restaurantjes en natuurlijk ook leuke winkels.

Een van die winkels die ik graag met jullie wil delen is: Maison de la Mer.

Een winkel in Zeeuwse sferen met een mooie en diverse collectie. Zo hebben ze prachtige kleding maar ook schitterend servies en kunst.

Persoonlijk ben ik gek op dit soort winkels. Geen ketens waar alles overal hetzelfde is maar een unieke winkel met een samenstelling van een collectie zoals je die nergens anders vindt.

Qua kleding merken verkopen ze bijvoorbeeld By-Bar en Pom Amsterdam. Twee merken die een super goede kwaliteit hebben en een eigen stijl.

Maar ook de schilderijen van Hollandse Sier waren fantastisch en helemaal in de Zeeuwse stijl.

Kortom een winkel die je niet moet missen wanneer je in Middelburg bent!

https://www.maisondelamermiddelburg.com/

Veel liefs,

Lotte

2 gedachten over “De winkel Maison de la Mer

  1. O ja, deze ken ik hoor. Prachtige spullen en echte fijne kleding. En vergeet het personeel niet, lieve vakvrouwen. Weten je zo goed aan te kleden. Ik kan hier niet weggaan zonder iets te kopen…

Geef een reactie