Nui blush

Van het enorm mooie Duitse merk NUI kregen wij een aantal prachtige producten toegestuurd, waaronder een hele fijne blush stick. Deze is te gebruiken voor je wangen, lippen en ogen! Mega handig dus als je niet veel tijd hebt en toch wat kleur in je gezicht nodig hebt!

Ik was zeer benieuwd naar dit product juist omdat ik eigenlijk nooit zoiets gebruik. Ik ben meer van de poedeltjes. Dit omdat ik een huid heb die snel onrustig is en ik het idee heb dat poeders iets minder snel voor irritaties zorgen. Maar enfin, ditmaal ging ik voor de “Natural Cream blush” in de kleur “Karamere”.

Een hele subtiele our roze kleur die mooi past bij een iets wat getintere huidskleur!

Wat ik allereerst fijn vind is dat de verpakking klein en compact is! Je kunt de blush dus gemakkelijk mee nemen in je kleine handtassen! Mega handig wanneer je eens naar een feestje moet en niet die hele make up doos mee kunt sjouwen! Ik neem vaak (mits ik make up draag uiteraard) wanneer ik ergens heen ga een item mee om mijn make up bij te werken. Vaak moet ik dan een keuze maken wat mee te nemen! Herkenbaar?

De blush voelt heel zacht aan en heel licht! Dit is voor mij erg prettig! Wanneer ik het op mijn hand probeer voelt dit fijn!

Zoals je ziet is de blush heel subtiel! Op de onderste foto heb ik de blush stick op mijn wangen en mond aangebracht en dit geeft een natuurlijk effect! Zeker iets voor je alledaagse make up routine!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie