Een interview met Anne van Kind Rebel

Van sommige dingen in het leven krijg je energie! Zoals het interviewen van inspirerende en leuke vrouwen met toffe ideeen.

Zo’n inspirerende dame is Anne. De oprichtster van het fantastisch leuke merk Kind Rebel.

Kind rebel is een merk waarin mooie en inspirerende verhalen met een boodschap verwerkt zijn in een boek gecombineerd met bijpassende shirtjes en knuffels voor kinderen.

Anne heeft altijd al een passie gehad voor sociale projecten in combinatie met ondernemen. Haar spreekbeurten gingen als klein meisje bijvoorbeeld al over Amnesty International en deze passie heeft ze nog steeds.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de communicatie werd het tijd om het roer om te gooien. Ze werd namelijk ook ziek en daarnaast ook nog eens moeder. Momenten die je ook aan het denken zetten over wat je wilt in het leven en wat positieve energie brengt.

Voor Anne was dit het vertellen van verhalen aan kinderen met een echte boodschap. Maar dan wel op een unieke manier.

Op deze manier ontstond Kind Rebel. Bij het opzetten van een nieuw bedrijf kwam behoorlijk veel kijken en er moest veel uitgezocht worden omdat Anne bijvoorbeeld zelf geen mode achtergrond heeft maar wel t-shirts wilde laten produceren.

Een mooie zoektocht waarin ze ontzettend veel heeft geleerd en bijvoorbeeld ook heeft ontdekt hoe graag mensen andere mensen ook helpen en dat is wel heel mooi en bijzonder!

Kind Rebel is nu een halfjaar live en Anne krijgt ontzettend veel positieve reacties. Logisch ook want het is een heel mooi merk met prachtige boodschappen.

Op dit moment zijn er drie mooie verhalen:

Be Yourself

Be Respectful

Be Kind

Omdat Anne zelf een grote fantasie heeft, heeft ze de boekjes zelf geschreven en de match met de T-shirtjes en de knuffels bedacht. Nog best wel een puzzel! Want wat vat het verhaal samen? En hoe kun je dat op textiel verwerken?

Naar ons idee is het super goed gelukt! En dat vinden veel andere ook!

Op het eerste oog kunnen de items wat duur lijken. Maar wanneer je, je bedenkt wat een werk er in heeft gezeten en dat alles lokaal en met behulp van een sociale werkplaats wordt gemaakt is dat heel begrijpelijk!

Anne heeft als doel om er haar volledige baan van te kunnen maken en internationaal uit te breiden. Want deze verhalen zijn universeel en voor alle kinderen op de wereld interessant.

Wat ik zelf mooi vind aan Anne is dat zij een echte “doe” mentaliteit heeft. Een aanpakker die zich niet laat tegenhouden.

Dat is ook haar tip voor mensen die ook voor zichzelf willen beginnen. Gewoon doen! Ga aan de gang en wat je niet weet leer je gaandeweg.

En durf “domme” vragen te stellen want de meeste mensen vinden helpen dus heel leuk.

Ben je nou ook zo enthousiast geworden neem dan snel een kijkje op de website van Kind Rebel:

https://kindrebel.nl/

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie