Mond dicht

Het is maar een gekke tijd waar we momenteel in leven! In Doha zijn de mondkapjes op veel plekken verplicht en het was een verademing eigenlijk om in Nederland (waar ik momenteel ben) te zien dat je niet continue een mondkapje op hoeft. Toch is het soms wel nodig/verplicht een mondkapje te dragen en dan is zo’n medisch ding er eentje die je er snel bij pakt maar fashionable is anders!

Bij een van mijn favoriete schoenmerken Loefler and Randall verkopen ze de meest mooie mondkapjes!

Super schattig natuurlijk en we moeten er ook maar het beste van maken toch in deze rare periode! Maargoed om nou mondkapjes uit Amerika te bestellen gaat misschien wat ver.

Dichterbij huis, in Amsterdam heb je nu ook Spat! Zij maken enorm mooie mondkapjes en ik denk zomaar eens dat dit ook wel wat voor mij is wanneer ik terug naar Doha moet reizen!

Deze zien er tof uit toch! Wat leuk is om te weten is dat er bij elke bestelling een mal mee komt van een filter! Zo kun je die zelf maken en in je mondkapje plaatsen! De mondkapjes zelf zijn wasbaar en dus langdurig te gebruiken!

Wat voor mondkapjes dragen jullie?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie