Lip verzorging

Als het gaat om een lipbalsem dan heb je aan mij een goede, want ik kan er echt niet tegen wanneer mijn lippen ruw voelen of uitdrogen!

Een van mijn favorieten is die van Caudalie, hier zit ook nog een kleurtje in. Dit kan erg mooi zijn zeker nu het koudere weer eraan komt en je toch soms wat bleekjes kunt zien! Zeker ik word erg bleek in de winter! Vreselijk vind ik dat altijd, dan is een kleurtje toch wel prettig! Daarnaast ruikt de balsem super lekker en is deze niet plakkerig maar juist heel erg verzorgend!

Waar ik eerlijk gezegd eerst nog nooit van gehoord had was een lip scrub. Nou heb ik niet de meest grote lippen maar toch is het wel fijn wanneer je lacht zonder scheurtjes! Daarom heb ik onlangs de lip scrub van de Dille en Kamille gekocht en ben ik deze eens gaan uitproberen! Sowieso hou ik van deze winkel en kan ik er echt een uur in rondlopen, maar de producten zijn ook nog eens erg goed!

De scrub ruikt redelijk fris en de structuur is erg prettig! Ik heb deze nu een aantal keren gebruikt en ik moet zeggen ik vind het eigenlijk wel prettig! Na gebruik voelen mijn lippen zacht aan en merk ik dat de doorbloeding een stuk heftiger is waardoor ik een natuurlijke rode tint krijg.

In deze lip scrub zit amandelolie, honing en bijenwas verwerkt wat een verzorgend en voedend effect heeft!

Ik ben dus enorm blij met dit potje wat nog geen 5 euro kost!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie