Cent Pur Cent, Le Soleil Pour Brunettes review

Via het heerlijke natuurlijke verzorgingsmerk Likami kwamen Bibi en ik in aanraking met het natuurlijke make-up merk Cent Pur Cent en daar hebben wij beide een product van uitgeprobeerd.

Met mijn witte sneeuwwitje huidje kan ik er soms niet helemaal gezond uitzien en is een gezonde blos en wat bronzer wel nodig.

Le Soleil Pour Brunettes

Jarenlang heb ik de Terracotta van Guerlain hiervoor gebruikt maar deze is natuurlijk niet echt natuurlijk en daarnaast hangt er ook nog eens een enorm prijskaartje aan.

Dus toen ik een hele vergelijkbare variant bij Cent Pur Cent zag moest ik die echt even uitproberen. Namelijk de: Le Soleil Pour Brunettes.

Deze bronzer zit in een heel mooi en chique doosje en deze is daarnaast ook erg hanteerbaar.

Met een grote kwast breng ik het in een 3 beweging aan op mijn gezicht zodat de juiste plekken op mijn gezicht dat sunkissed effect krijgen.

Mijn ervaring

Ik ben ontzettend blij met deze bronzer. Je hebt namelijk maar een klein beetje product nodig voor een optimaal resultaat.

De kleur is diep maar ook niet te oranje wat bij mij absoluut niet zou staan.

Daarnaast is de prijs ook nog eens leuk voor een natuurlijk merk. Deze bronzer kost namelijk :€35.

Er zijn trouwens twee varianten. Een voor brunettes en de andere voor blondines.

Neem snel eens een kijkje op de website van Cent Pur Cent of de webshop van Skinclub waar je deze producten binnen Nederland kan shoppen.

https://www.skinclub.nl/cpc-le-soleil-brunettes-bronzing-powder/a4027?c=3664

https://webshop.centpurcent.be/product/le-soleil/?v=796834e7a283

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie