Interview Z-Ora

Enige tijd terug benaderde ik Isabel van Z- Ora superfoods, haar product sprak mij erg aan en ik werd nieuwsgierig naar wat zij op de markt gebracht had! Na een leuke telefoon gesprek spraken we af dat wij wat producten mochten testen en omdat ze mij fascineerde wilde ik haar graag interviewen! Zo gezegd zo gedaan!

Isabel Zapf is het gezicht achter Z-Ora. Deze lieve en bijzondere Duitse dame wist van jongs af aan al dat ze een leven wilde leiden dat in balans is op elk vlak. Een succesvol leven bestaat voor Isabel niet uit een leven waarin ze alleen in haar werk de top bereikt, succes is voor haar een balans creëren waar haar lichaam, ziel en geest in een lijn zijn met elkaar. Een mooi streven, zeker in de drukke alledaagse momenten waarin je eigenlijk zodra je opstaat het maar druk hebt!

De producten van Z-Ora focussen zich op de start van je dag, een van de belangrijkste en meest bepalende momenten. Isabel ervaarde dat wanneer zij een goed ontbijt had dat veel effect had op haar gedurende de dag! Zelf ervaar ik de drukte ook vaak. Ook al werk ik vanuit huis en kan ik mijn dagen redelijk invullen zoals ik zelf wil, het is vaak toch drukker dan gedacht. Ik ben veel alleen met mijn dochter en die ochtenden dat je dan rustig kunt opstarten samen zijn gewoon heel dierbaar. Een goed begin doormiddel van een gezond en toch snel klaargemaakt ontbijt is dan zo ontzettend fijn!

Wat ik zo mooi vond is dat ze zei “Every moment is precious and it lies all in our control”. Terwijl ik haar antwoorden van het interview las bedacht ik mij dat dit zeker waar is, maar dat je dat door de hectiek dus soms best kwijt kunt raken. Alles draait bij Isabel dus eigenlijk op kwaliteit en niet om kwantiteit. Dit vindt je ook terug in de producten van haar bedrijf Z- Ora. De ingrediënten zijn kwalitatief goed en ook in het plaatje eromheen, dus ook de verpakkingen zijn van goede kwaliteit. Niet alleen het product maar ook van het effect wat een verpakking kan hebben op de natuur, daarom zijn haar verpakkingsmaterialen duurzaam en gemaakt van recyclend papier.

Als ik haar vraag wat Z- Ora betekend vertelt ze mij dat Ora in het Italiaans betekend “nu”. We leven in het nu, nu is de kans en de tijd om goed te doen voor zowel onszelf als voor onze omgeving en de natuur legt ze uit. Daar heeft ze volledig gelijk in. Wij zijn tenslotte de generatie die de wereld voor onze kleintjes toch wel een stukje beter kan en moet maken. De Z is geïnspireerd op haar achternaam Zapf.

Tegenwoordig woont ze al weer een ruime tijd in Amsterdam samen met haar vriend, een van de personen die een voorbeeld voor haar is. Wanneer ze haar antwoorden naar mij mailt voel ik de warmte van Isabel naar boven komen en de passie die ze heeft zowel voor haar bedrijf als haar leven en mensen daarin.

Isabel geeft om het leven en leeft naar mijn idee heel bewust! Niet alleen op gebied van gezond eten of een duurzame levensstijl aanhouden, ook laat ze zien dat intens genieten van enorm belang is en in kleine dingen zit!

Isabel is een intrigerende vrouw en haar bedrijf Z-Ora is een enorm leuk en goed concept waar ik persoonlijk heel blij van word en inspiratie uit haal!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar de gezonde ontbijtjes die jij dus in een handomdraai zelf kunt maken kijk dan snel eens op http://www.z-Ora.com en met de code dutchgigilbreakfast krijg jij nu 10% korting!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie