Alex Carro face cream

Afgelopen week schreef ik jullie al over de enorm fijne face oil van Alex Carro. Deze olie gebruik ik nu vrijwel dagelijks om mijn dag mee te starten, wanneer ik in de avond mijn gezicht schoonmaak om te gaan slapen gebruik ik meestal wat anders. Omdat ik de face Cream gekregen had ben ik deze natuurlijk maar eens gaan gebruiken!

In eerste instantie toen ik het potje opende was ik een beetje sceptisch, aangezien de crème vrij “dun” aanvoelt. Ik hou ervan als een crème wat romiger is en dik van structuur. Maar doordat de olie zo fijn is was ik toch wel heel nieuwsgierig naar deze crème!

Ook hier is de geur werkelijk weer zalig! Ontzettend jammer dat dit niet via een blog te delen is met jullie! De crème voelt dus wanneer je deze opdoet vrij dun aan en smeert gemakkelijk uit. Wat mij opvalt is dat ook dit product erg snel in de huid intrekt en je huid hierna zacht aanvoelt.

De face crème van Alex Carro is zoals de gehele lijn opgebouwd uit natuurlijk ingrediënten. En net als bij de face oil merk je dat dit product van goede kwaliteit is, iets wat ik heel belangrijk vind zeker als dit voor mijn gezicht is!

Nadat ik deze crème enige tijd gebruikt heb ben ik tot de conclusie gekomen dat dit product met name erg fijn is wanneer je huid droog en trekkerig aanvoelt! Ook mijn man heeft de crème geprobeerd en vond deze heel prettig! Dat is ook het fijne van dit merk, de producten zijn unisex. Met name op het gevoelige gedeelte, dus voor mij is dat de bovenkant van mijn wang net onder mijn ogen, is het enorm fijn om een crème te hebben die een verzachtend effect heeft.

Zoals jullie merken ben ik dus enthousiast over deze producten en wat leuk is, is dat er travel sizes zijn dus dit potje gaat nu vaak mee wanneer ik de warme zon in moet en mijn huid uitdroogd!

Op http://www.getnatural.nl vindt je nog veel meer van Alex Carro!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie