Z-Ora breakfast

Wellicht hebben jullie de heerlijke ontbijtjes van het nieuwe merk Z-Ora al voorbij zien komen want wij zijn ze al een tijdje aan het testen en delen onze bevindingen nu graag met je.

Wat is Z-Ora?

Z-Ora is enkele maanden geleden opgericht door Isabel. Een ambitieuze en inspirerende dame die graag wat voor zichzelf wilde beginnen. Doordat zij zelf tegen bepaalde dingen met betrekking tot eten en vitamines aan liep kwam ze op dit concept.

Daarnaast is het ontbijt natuurlijk het begin van je dag en op een bepaalde manier steeds weer een frisse start. En wat je eet op een dag heeft natuurlijk invloed op hoe je, je voelt en bijvoorbeeld je concentratie.

In normale supermarkten kan het nog behoorlijk lastig zijn om uit te vinden wat er nou daadwerkelijk in bijvoorbeeld je ontbijt zit door de manier waarop ingrediënten worden omschreven op verpakkingen. En dat is toch best wel vervelend wanneer je bewust met eten en je gezondheid bezig bent.

Drie soorten ontbijt

Daarom ontwikkelde Isabel drie verschillende ontbijt soorten waarbij het compleet duidelijkheid is wat er in zit en waar het goed voor is en dat is wel zo vernieuwend en verhelderend. Love it!

Naast dat dit heel fijn is, zijn de ontbijtjes ook mega makkelijk te maken. Een bepaalde hoeveelheid gram uit de zak en zelf een melk naar keuze toevoegen om het vervolgens 20 minuten tot een nacht te laten staan. En dan heb je een makkelijk, voedzaam en naar onze mening ontzettend lekker ontbijt!

Je hebt de keuze uit drie varianten met alle drie een andere focus:

De Strength Bowl is perfect voor na een workout, de Clarity Bowl is goed voor de concentratie en de Balance Bowl helpt je voor het behouden van een jong lichaam.

Zelf vind ik de afwisseling heel leuk en fijn zodat je niet altijd dezelfde smaak hebt. Daarnaast dragen ze allemaal bij aan andere zaken waardoor een afwisseling ook erg goed is.

Daarnaast vind ik het heerlijk om de ontbijtjes af te maken met vers fruit!

Kortingscode

Willen jullie het ook eens proberen? Gebruik dan, voor een 10% korting bij je bestelling de volgende code:
dutchgigilbreakfast 

Voor meer informatie kun je natuurlijk op de website van Z-Ora terecht:

https://z-ora.com/

Veel liefs,

Lotte 

Geef een reactie