Netflix tips september 2020

Yes, een nieuwe maand betekent nieuwe Netflix tips! Na al die warme zomerdagen zitten we nu weer wat meer binnen en dan zijn nieuwe Netflix titels heel welkom.

El Robo Del Siglo

We beginnen met een titel die al een paar weken op Netflix staat maar die ik jullie zeker niet wil ontzeggen want dit is echt een toffe en minder bekende serie. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een hele grote bankoverval.

De cast is ijzersterk en de serie heeft een hele goede combinatie van serieus en humor.

Revolutionary Road (1 september)

Een film met ons favoriete film koppel: Kate & Leo! Dit keer spelen ze een getrouwd stel in de jaren 50. Ze hebben het goed maar ze zijn niet tevreden. Daarom besluiten ze naar Europa te gaan maar dit lijkt hun huwelijk niet te overleven.

The Green Mile (4 september)

Dit is natuurlijk een film die bijna iedereen qua naam kent of wel heeft gezien. Maar deze film is zo ontzettend goed dat ik hem persoonlijk meerdere keren kan kijken en nog net zo ontroerd kan zijn als de eerste keer dat ik hem zag.

Charlie’s Angels (29 september)

Charlie’s Angels is natuurlijk een ontzettend bekende reeks! Maar Netflix voegt in September de nieuwste Charlie’s Angels uit 2019 toe met onder andere Kristen Stewart. Het concept is hetzelfde maar met drie nieuwe actrices.

Deze film heb ik zelf nog nooit gezien en daarom super dat Netflix deze toevoegt.

Naar welke titel kijken jullie het meeste uit?

Veel liefs,

Lotte

Geef een reactie