Horoscoop september

Het is weer de eerste zaterdag van de maand en dus staat er weer een horoscoop online geschreven door Marion Berndsen!

Zijn jullie nou benieuwd geworden wie Marion is neem dan vooral een kijkje op http://www.marionberndsen.nl je vindt hier vele soorten cursussen die te volgen zijn en readings die zij geeft!

Algemeen voor de maand september

Liefde: pieken en dalen

Financieel: onrustig, instabiel

Praktisch: inzichten

Maagd (24 augustus tot 23 september)

De maagd is in de maand september erg op zich- of haarzelf. De meeste maagden zitten dan ook niet echt lekker in hun vel in september. Toch liggen er gunstige dingen in de nabije toekomst. Doordat je je niet lekker voelt, kan je ego wat opspelen en daarvoor zou ik willen zeggen: tel wat vaker tot 10. Vooral in de relatie kan je verkeerde dingen zeggen en als je je al niet prettig voelt, zit je op een conflict niet te wachten. Wat de financiën betreft: idem dito. De meeste maagden zijn gul van karakter, maar het kan zijn dat iemand daar misbruik van maakt. Je gezondheid is redelijk, wel wat vermoeid. Een reinigingskuur zal wonderen doen!

Weegschaal (24 september tot 23 oktober)

Je hebt heel veel ideeën, weegschaal, maar september is niet echt geschikt om alles uit te werken. Het lijkt dan ook alsof je tegengewerkt wordt. Dat hoeft niet daadwerkelijk zo te zijn, maar je ziet het zo. Laat alles gewoon een maandje rusten, in oktober ziet alles er weer anders uit. Neem vooral je tijd om met een goed plan voor de dag te komen. Als je single bent, kan een nieuwe liefde ook niet helemaal lekker voelt. Geef het de tijd en zeg niet te snel tegen de ander dat hij of zij niets voor je is. Wat financien betreft: er komt iemand op je pad die wil bepalen hoe jij je geld uit moet geven. Je kan echter daardoor een mega vergissing maken, dus blijf bij jezelf daarin! Waar de maagden wat vermoeid zijn, voelt de weegschaal zich – behalve wat emoties – best goed.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

De Schorpioen willen altijd alles weten, uitpluizen tot de bodem, om vervolgens tot een helder inzicht te komen. Je onderzoekende geest is in september actiever dan ooit. Het borrelt en het bruist. Er is wat tegenslag, maar geef niet op. Wees voorzichtig wie je deelgenoot van je ideeën maakt, er zijn kapers op de kust. Houd alles bij je, totdat het daadwerkelijk van start gaat. Singles kunnen een nieuwe liefde ontmoeten deze maand, degenen die een relatie hebben zijn weer een beetje verliefd door nieuwe plannen die gemaakt worden. De meeste schorpioenen hebben een stressvol jaar achter de rug (buiten corona om) en dat maakt dat oude klachten de kop op steken. Ga zitten en besef dat het spanning is. Adem naar de plek toe en adem alles weer helemaal uit en denk op je uitademing: ik laat het gaan…..

Boogschutter (23 november – 21 december)

De boogschutter heeft het gevoel zich meer te willen uiten. Toch neemt de boogschutter vaak geen blad voor de mond, het hart ligt vaak op de tong. Wees je echter bewust dat het mogelijk is, dat jouw visie wel oké is, maar dat je woorden bij de ander totaal niet aankomen. Dat kan een hindernis zijn bij zakelijke gesprekken, maar ook in je relatie. Zo’n gevoel dat je zou willen schreeuwen: ‘sta ik soms tegen de muur te kletsen!’ September is niet echt een goede maand voor communicatie waar het veranderingen betreft. Ik zou zeggen: onderzoek je gedachten, schrijf ze op en doe er in oktober iets mee. Als je een relatie hebt, geef deze dan extra aandacht in september. Jullie zijn beiden geneigd om je weer op het werk te storten. Ben je single, dan kan je iets heel moois overkomen. Laat echter de ander wat meer aan het woord, lieve boogschutter. Je gezondheid verdient wat aandacht. Zorg goed voor jezelf.

Steenbok ( 22 december tot 20 januari)

Het is algemeen bekend, de steenbok is een doordouwer, maar vaak heeft dat te maken om te bereiken wat je wilt. Haak wat eerder af en geef wat eerder op, dat zal je een hoop innerlijke rust brengen en het is juist die innerlijke rust die door de stand van de planeten bij jou wat verstoord is. Ga Yoga doen of Tai Chi of zoek een cursus/opleiding die je meer verbinding met je hart brengt. Nog een dingetje: je hoeft niet altijd te doen wat je familie van je wil. In de relatie is het wat onrustig. Ben je single, sla september maar even over. Kom je iemand tegen die je wel heel leuk vindt, zeg dan dat je in september errug druk bent, maar je heel graag in oktober af wilt spreken! Wat je financieen betreft: denk goed na waar je je geld aan uitgeeft. Je bent geneigd om het makkelijk uit te geven, waardoor er een onnodig tekort ontstaat. Gezondheid is wankel, je immuunsysteem maar opgepept worden.

Waterman (21 januari tot 20 februari)

September kan voor jou best bijzonder worden, waterman. Want er zit een grote kans in, dat jij je soulmate gaat ontmoeten! Ga je verhuizen, dat is het getal 6 belangrijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je op nummer 15 komt te wonen of 33. Zes is het getal van de soulmate en de geliefden. Je wordt in ieder geval door Cupido geraakt. Wanneer het geen liefde betreft, kan er een vriendschap voor het leven ontstaan. De maand heeft ook een beetje strijd, maar kop op: er zijn altijd mensen die het een sport vinden om iemand uit zijn of haar balans te halen. Blijf staan voor waar jij in gelooft. Financieel is het wat lastig om aan je geld te komen. Het kan te maken hebben met financiele problemen bij je werkgever, of je eigen zaak loopt wat terug. Dit is echter van korte duur. Gezondheid is redelijk. Ga wat meer sporten.

Vissen (21 februari tot 20 maart)

Wat twijfel in je hart, Visje. Twijfel niet teveel, want twijfel is stilstand. Twijfel over je relatie, twijfel over je werk, het heeft allemaal geen zin. Wanneer je twijfelt is er iets niet in balans. Ga eens kijken wat er werkelijk aan schort. En kijk dan niet wat er schort aan een ander, maar in jouzelf. Waar ben je niet tevreden over en durf je geen beslissing in te nemen? Ik beloof je dat de weg naar je hart in september sneller gevonden is, mits je het onderzoek aan wilt gaan en vervolgens stappen te nemen. Stappen naar een geheel nieuwe weg. Ook in de liefde zijn afwegingen. Ga ze gerust aan en verwelkom het nieuwe. Ben je single, dan is er een grote kans dat je iemand ontmoet die jij heel leuk gaat vinden. Financiën liggen even niet lekker. Neem in september geen grote beslissingen. Niet twijfelen, maar gewoon even niet doen tot alles er weer beter voor staat. Gezondheid is vermoeid, ontstaan door de twijfels.

Ram (21 maart tot 20 april)

Algemeen heb je het gevoel deze maand vast te zitten. Dat is niet fijn, maar het is iets karmisch. Men schrikt vaak van het woord karma, maar dat hoeft helemaal niet. Karma is gewoon hetgeen wat ons lot bepaalt en is zeker niet altijd slecht. Ga op vakantie, ga een nieuw avontuur aan, alles wat je maar kan triggeren om te bepalen wat je echt leuk vindt, want dat schijn je een beetje kwijt te zijn. Dit was hoe je je voelt, maar wonderlijk ligt de liefde voor jou prachtig. Zowel in de bestaande relatie (pas op, want iemand buiten je relatie vind jou heel erg aantrekkelijk) is het oké, maar ook de singles liggen goed in de markt deze maand. Gezondheid: put jezelf niet uit met piekeren.

Stier (21 april tot 20 mei)

Wat een overvloedige maand wordt september voor jou, Stier. Er liggen vruchtbare bijeenkomsten. Dit is voor de stier een goed moment om in zaken te gaan. Je komt erg prettig en rustig over. Er ligt ook innerlijke rust voor de stier. Door de planeten word je deze maand gesteund in je zelfvertrouwen, dus dat ligt allemaal wel goed. Wel een kanttekening bij de financiën, want ook al gaat alles voorspoedig, de financiële kant kan weer roet in het eten gooien. Zorg er voor, dat als je in zaken gaat, alles goed besproken is én op papier staat. Datzelfde geldt voor als je in loondienst gaat of bent. Verder krijg je een positief bericht over financiën. Dat kan betekenen dat je er beter voor staat, dan dat je dacht, of je krijgt een fijne waardering. In de relatie: je oogst wat je gezaaid hebt en voor de singles: wie zaait, zal oogsten. Je gezondheid is goed. Heb je klachten? Ga dan natuurlijk naar de dokter.

Tweelingen (21 mei tot 21 juni)

De tweeling is avontuurlijk, maar is ook zeker afwachtend en kijkt de kat uit de boom. In het algemeen is de maand september niet echt oké voor de meeste weegschalen. Dat is een gevoel. Je wordt geconfronteerd met het verleden. Zit iets je dwars? Zit je met iets uit je verleden? Kijk eens of je daar iets aan kunt doen. Het is een goede tijd om iemand waar je een meningsverschil mee hebt gehad, eens uit te nodigen. Het is zonde om zoveel verloren te laten gaan door één meningsverschil. Zet je trots opzij, tweeling! Jij maakt ook fouten! Wees ook niet te afwachtend in de liefde, doe eens een spontaan voorstel. Voor de singles: stap er eens op af! Financiën liggen prachtig. Gezondheid: pas op met overmatig drinken en eten.

Kreeft: (22 juni tot 22 juli)

Oh kreeft, wat de aantrekkingskracht in september betreft, heb jij niet te klagen, hoor. Er zullen er heel wat naar je omkijken, echter…. Je ziet het zelf niet zo. Er zijn wat problemen om je heen en discussies, waar je je maar moeilijk los van kunt maken. Laat die problemen voor de maand september gewoon eens voor wat ze zijn en kijk eens naar de mensen die naar jóu kijken! Doe jóu interessant vinden! Ook in je relatie is dat zo. Kijk eens wat jouw partner in je ziet. Misschien onderschat je jezelf teveel. Kijk nou eens goed in de spiegel. Je bent gewoon een prachtig mens. De liefde is gunstig. Voor de singles: een kans op meerdere aanbidders. Financien: goede kans op een positieve beloning of bewondering voor je werk. Gezondheid: met name gezondheid. Rokers, tijd om te stoppen.

Leeuw: (23 juli tot 23 augustus)

Voor de leeuw is het een maand om knopen door te hakken. Let niet teveel op anderen. Iedereen mankeert wel wat. Probeer je zachtheid wat meer te laten zien, in plaats van te zeggen hoe jij het graag zou willen zien. Besef dat we allemaal op deze aardbol leven en dat iedereen een eigen mening heeft. Respecteer dat. Hak knopen door op vlakken waar het voor jou niet fijn voelt. Dat kan op vriendschappen, relaties maar ook op werkgebied zijn. September kan voor jou verwarrend zijn, maar kan, als je inderdaad knopen doorhakt, je veel verheldering bieden, waardoor je dan ook weer verder kan. Pas op je financiën. Het ligt niet helemaal gunstig. Pas op voor oplichting en leen geen geld uit deze maand. Er is een kans dat je er naar kan fluiten. Gezondheid: rug en nekklachten.

Veel liefs van ons

Geef een reactie