Alex Carro face oil

Als het gaat om huidverzorging gaat is het voor mij inmiddels erg belangrijk geworden dat de ingrediënten zo natuurlijk mogelijk zijn! Daar waar ik vroeger niet goed keek wat er allemaal op de ingrediënten lijst stond kijk ik nu als eerste hiernaar.

Via de ontzettend leuke online webshop Get Natural store kregen wij een aantal producten om te testen, waaronder de face oil van Alex Carro. Alex Carro is een vegan unisex skincare merk uit Spanje. Hun hele concept is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke producten en helaas kan ik het jullie niet laten ruiken via de blog, maar echt de producten ruiken zalig!!

Zoals op de website van Get Natural geschreven staat:

“Get to meet Alex Carro. Get to meet the future!
Innovatieve en intelligente huidverzorgingsproducten puur gebaseerd op hoogwaardige kruiden en plantenextracten, etherische oliën en fruitzuren”.

Zoals je ziet de olie gaat ook mee als ik op pad ben!

Je merkt direct zowel aan de geur, structuur en manier waarop het in je huid trekt dat de ingrediënten van goede kwaliteit zijn!

Ik heb de face oil nu zo’n twee weken dagelijks getest en het eerste wat mij opviel is hoe weinig je nodig hebt voor een fijn resultaat! Ik doe 4 a 5 kleine drupjes op mijn gezicht, smeer deze uit en meer heb je ook echt niet nodig! De olie trekt snel in, wat ik erg fijn vind. Zeker wanneer je na je gezichtsolie nog wat make up op wilt doen is het wel zo prettig dat deze goed intrekt toch?

Mijn huid voelt fris en zacht aan, wat voor mij erg belangrijk is! Zeker na het douchen kan mijn huid soms erg gaan trekken, ook wanneer ik bijvoorbeeld aan het zwembad geleden heb is mijn huid erg droog. Die paar druppeltjes zijn dus al genoeg om mijn huid weer soepel en verzorgd te krijgen!

Ik heb al eerder geschreven dat ik relatief snel last heb van onzuiverheden en mijn mijn huid reageert dus gelukkig heel goed op deze gezichtsolie. Voor mij is deze olie van Alex Carro dus een echte keeper! Binnenkort vertellen we je nog meer over een aantal andere producten!

Wil je graag meer weten of ben je enthousiast geworden dan kun je de olie bestellen via;

http://www.getnatural.nl

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie