Lotte’s zomervakantie

Zoals voor iedereen was mijn zomer dit jaar totaal anders dan andere zomers. Een paar maanden terug had ik überhaupt niet gedacht dat we naar het buitenland zouden gaan deze zomer want het zag er lange tijd niet naar uit dat dit kon vanwege alle maatregelen.

Maar gelukkig kwamen er binnen Europa toch een aantal mogelijkheden en daar werd ik toch wel heel erg blij van na al die maanden in ons appartement zonder tuin in Amsterdam (alsnog een luxe probleem).

Frankrijk

Vanwege familie konden wij voor anderhalve week naar een heerlijk huis in Frankrijk met eigen zwembad en lekkere ruimte buiten en jeetje wat was dat fijn zeg! Je merkt dan eigenlijk pas hoe lekker buiten zijn is wanneer je dat zelf niet echt hebt.

We wilde in eerste instantie nog een aantal dagen naar Normandië gaan maar besloten om hier toch vanaf te zien omdat er daar hele strenge maatregelen waren en je je toch wel vrij wilt voelen op vakantie en daarnaast wilde we absoluut de drukte niet opzoeken en verstandig met de situatie omgaan.

Het was dus een totaal andere vakantie in vergelijking met de voorgaande jaren maar we hebben er absoluut nog net zo van genoten.

Zo zie je maar dat je ook weer nieuwe dingen kunt ontdekken wanneer dingen anders lopen dan je wellicht een aantal maanden of een jaar terug had gedacht. Zo waardeerde wij het enorm om überhaupt naar het buitenland te kunnen en hebben we er daarom ook volop van genoten omdat we de laatste maanden allemaal hebben kunnen ervaren hoe het is om minder keuze en vrijheid te hebben.

Hoe hebben jullie je zomer doorgebracht? Zijn jullie weg gegaan of lekker in Nederland gebleven?

Veel liefs,

Lotte 

Geef een reactie