De leukste kinderlaarzen

Als het om schoeisel gaat voor die kleine dan is het natuurlijk het belangrijkste dat de schoen een goede ondersteuning biedt. Mode is leuk maar zeker niet het belangrijkste!

Ik weet nog goed toen ik zwanger was dat ik ook veel naar mode items keek voor mijn dochter en het liefst geen knal kleuren en glitters want daar houd ik zelf niet zo van. Inmiddels ben ik wat dat betreft aardig bijgedraaid en gaat het mij er vooral om wat ze zelf leuk vindt. Naast dat het natuurlijk wel een goede kwaliteit moet hebben en ze niet een topje aandoet terwijl het truien weer is! Maar als het om schoenen gaat dan wil ik dat ze in eerste instantie goed zijn!

Hier in Doha heb ik tot nu toe maar 1 leuke en goede schoenen zaak kunnen vinden die echt gericht is op kleine kindjes! Maar in Nederland is er een wahalla aan kinderschoenen en kleding!

Een van mijn favoriete merken blijft toch wel Donsje Amsterdam! Dit lieve kinder merk heeft de meest schattige schoenen al voor de allerkleinsten!

Afbeelding afkomstig van Instagram

Deze mega lieve laarsjes zijn van leer gemaakt en zijn super lief toch voor die kleintjes! De konijntjes en beertjes spreken mij het meest aan. Wat ik overigens wel gemerkt heb is dat voor kindjes met hele dunne voetjes sommige modellen een beetje breed kunnen zijn!

Afbeelding afkomstig van Instagram

Wanneer het om regenlaarsjes gaat vind ik persoonlijk die van Bergstein erg leuk! Deze laarsjes komen in allerlei kleuren voor en staan echt mega schattig onder een regenjasje!

Een ander bekend merk is natuurlijk UGGS! Deze heb ik zelfs nog gedragen toen ze helemaal “in” waren! Niet alle modellen geven per se een goede steun, maar deze zoals hieronder getoond hebben een goede zool en zien er “stevig” uit! Perfect voor de koude dagen!

Wat voor laarsjes kopen jullie voor je kleintjes?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie