Gezichtsbehandeling bij Blush Beauty & Skin clinic

Via via kwamen Bibi en ik in contact met Bianca van Blush. De eigenaresse van Blush Beauty & Skin Clinic. Een beauty kliniek in Amsterdam Zuid en bestaat ondertussen alweer 10 jaar! Bianca nodigde ons uit voor een gezichtsbehandeling en daar vertel ik jullie natuurlijk graag meer over!

De eerste indruk

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst is dat de salon echt prachtig is! Het is heel mooi en warm ingericht en je voelt je ontzettend welkom.

Blush Beauty & Skin Clinic biedt allerlei soorten beauty behandelingen aan maar is een echte specialist in gezichtsbehandelingen en daarom hebben ze ook meerdere behandel ruimtes voor deze behandelingen.

Blush Beauty & Skin Clinic

De behandeling

Aan het begin van de behandeling draait het volledig om het grondig reinigen van de huid en dat in combinatie met volledige ontspanning. I like that!

De lichten worden tijdens dit proces uitgezet zodat je echt even kunt ontspannen en naast het reinigen worden je schouders ook heerlijk gemasseerd.

Blush Beauty & Skin Clinic behandeling

Voor het grondig reinigen van de huid werd een natuurlijke exfoliant gebruikt die zacht was voor mijn gevoelige huid en erna werd met behulp van een apparaat wat gebruik maakte van geluidstrillingen al het vuil naar het oppervlak gebracht om het te verwijderen. Heel tof!

Na het reinigen word je huid natuurlijk ook nog van onzuiverheden ontdaan. Toch het minst leuke aan een beauty behandeling maar natuurlijk wel nodig. Vervolgens was het tijd voor een masker en een vitamine boost! Deze werd wederom in de huid aangebracht door middel van de geluidsgolven.

En om af te sluiten ging ik nog een aantal minuten onder een collageen lamp (ik wist niet eens dat dit bestond)! Maar dit is echt het ultieme middel voor collageen aanmaak en daar had ik natuurlijk wel interesse in. Het voelt alsof je onder een zonnebank met je gezicht licht maar deze lamp is dus niet schadelijk voor je huid maar juist goed.

Voordat ik de deur weer uit ging kreeg ik natuurlijk nog een crème met een hoge SPF aangebracht omdat dit natuurlijk een ontzettend belangrijk onderdeel voor je gezichtsverzorging is.

Hoe vond ik deze behandeling?

Ik kan eerlijk zeggen dat dit de beste gezichtsbehandeling was die ik ooit heb gehad. Niet alleen door de super toffe technieken maar ook door de uitleg en de aandacht. 

Je loopt ontzettend ontspannen de deur uit en voor het eerst was mijn gezicht niet knalrood na een dergelijke behandeling en dat zegt ontzettend veel!

Het resultaat na de behandeling
Direct na de behandeling

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede gezichtsspecialist in Amsterdam dan is Blush Beauty & Skin Clinic een ontzettende aanrader.

http://www.beautysalonzuidas.nl

Veel liefs,

Lotte 

Geef een reactie