Guilty pleasure

Jullie hebben dit vast ook allemaal, maar mijn ultieme guilty please is toch wel met lekker eten op de bank liggen (ja liggen, niet zitten) en series kijken! En dan niet iedere keer een nieuwe serie, nee keer op keer dezelfde serie kijken! Mijn man verklaard me vaak voor gek!

Momenteel ben ik voor de duizendste keer Sex and the city aan het kijken!! De afleveringen blijven leuk en ook al weet ik precies wat er gebeurt ik blijf kijken! Kennen jullie dat? En dan natuurlijk het liefst met een box salted caramel koekjes van Magnolia’s bakery erbij!!

Het ergste is dat ik dan vaak halverwege een aflevering afdwaal naar mijn telefoon en weer aan dat beeld vastgekluisterd zit! Vaak voel ik me dan toch ergens wel schuldig dat ik niet wat zinvollers ben gaan doen, terwijl dat “onzinnige” opladen ook zoo waardevol is!

Volgens mij hebben alle vrouwen dat wel, hun eigen guilty pleasure! En ik gok zomaar eens dat daar heel vaak chocolade bij betrokken is!

Voor mij is dit echt een oplaad moment, midden op de dag of in de avond dat maakt niet uit maar deze guilty pleasure zorgt ervoor dat ik de wereld even helemaal van me af kan sluiten en niemand iets wil en ik niks moet!

Wat is jullie guilty pleasure?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie