Interview met Likami

“Puur, zuiver, krachtig, eerlijk, natuur, eenvoud”  de woorden die uitdrukken waar Likami voor staat! Dit merk wat vertaald naar het Nederlands “lichaam” betekend heeft Lotte onlangs getest en ze was hier enorm enthousiast over!  Wij spraken met het gezicht achter dit merk; Marianne!

Samen met haar man Lieven hebben zij Likami bedacht, ontworpen en gerealiseerd.  Haar ervaring als voeding- dieetdeskundige en zijn achtergrond als bio-ingenieur bleek de perfecte combinatie te zijn voor het oprichten van een verzorgingslijn die als een superfood voor je huid is! 

Er zijn natuurlijk enorm veel producten te vinden als het gaat om huidverzorging, maar Likami heeft toch net dat tikkeltje extra als je het ons vraagt. Door het duidelijke en doeltreffende stappenplan, het eenvoudige doch mooie ontwerp en natuurlijke ingrediënten is Likami een echte eye catcher. Zoals Marianne ons vertelt “Bio hoeft niet saai te zijn!” daar heeft ze zeker gelijk in, want wanneer het labeltje “biologisch” ergens opgedrukt wordt komt al vaak de gedachte “saai en geitenwollen sokken” naar boven.

Wat zo mooi is aan Likami is dus dat alle ingrediënten natuurlijk zijn en in principe “gegeten” zouden kunnen worden. Dat klinkt ook enorm logisch, wan wat je op je huid smeert zou toch net zo natuurlijk moeten zijn als wat je inneemt. 

Alles binnen dit merk draait om zoals Marianne het benoemt “lifestyle aging”. Je manier van leven, wat je eet, de omgeving waarin je woont, alles heeft effect op je huid en dat is terug te zien. Voor mij klopt dat zeker! Ik heb een enorm gevoelige huid en als ik een tijdje te veel stress ervaar, slecht eet, weinig slaap of mijn hormonen slaan op hol dan resulteert dit in een heus maanlandschap. De producten van Likami zijn dus zo fijn omdat ze natuurlijke ingrediënten bevatten en ze worden ook door mensen met een gevoelige huis als heel erg prettig ervaren!  

Elke huid is anders en ontwikkelt zich anders. De producten van Likami passen zich mooi op elk huidtype met hun facial 4- stappen plan. 

Ben je nou nieuwsgierig geworden, neem dan zeker een kijkje op http://www.likami.com en check onze blog en onze IGTV waarin Lotte je uitlegt hoe deze producten gebruikt moeten worden! 

Veel liefs,

Bibi 

Geef een reactie