Strak gezicht

Een gave huid zonder rimpels, plekjes en vlekjes dat willen we allemaal wel toch! Zeker nu ik de 31 nader merk ik gewoon dat mijn huid verandert, nou ja niet alleen mijn huid zo nu en dan vindt ik een verdwaalde grijze haar! Maar daar gaan we het niet over hebben! Voor mijn gezicht ben ik momenteel een aantal producten aan het testen waar ik jullie binnenkort meer over vertel, maar iets wat ik nu al enige tijd gebruik en waar ik toch wel blij van word is de face roller van de Body Shop!

Zoals jullie wellicht weten gebruik ik al enige tijd een Gua Sha steen. Ik vind dit een enorm fijne tool om je huid een massage te geven en die oppepper die het nodig heeft! Helaas, mijn dochter zag de steen en ze vond deze zo mooi dat ze ermee ging spelen. Hoppa stuk op de grond! Ik moest dus op zoek naar wat anders en kon op dat moment geen goede steen vinden. Eenmaal bij de Body Shop aangekomen zag ik deze rollen en ik was toch best wel nieuwsgierig. Dit futuristische ding moet wel wat zijn toch?

Ik gebruik de roller nu al ruim een maand vrijwel dagelijks en ik moet zeggen dat ik er best enthousiast over ben. De massage die je met deze roller op je gezicht kunt toepassen is fijn en geeft het gewenste resultaat, namelijk een strak op gepept gezicht! Hetgeen wat ik wel mis en wat voor mij een Gua Sha steen wel heeft is dat je zelf kunt kiezen hoe hard je masseert. Met een Gua Sha steen is dit naar mijn idee iets makkelijker te doen en lijkt de massage dieper voelbaar te zijn! Maar goed daar moet je natuurlijk van houden!

Begin je nou voor het eerst met massages aan je gezicht toe te passen dan is dit echt een prima optie!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie