Haarverzorging op reis

Vaak als ik naar een hotel ga maak ik gebruik van de shampoo en conditioner die daar aanwezig zijn. Maar ik merk toch wel dat mijn haar dan wat mist! Ik gebruik zelf graag bepaalde producten waarvan ik weet dat mijn haar er baat bij heeft! Maar ja om nou alles mee te slepen als ik op reis ga of ergens ga logeren, dat wordt een beetje lastig. Daarom focus ik mij dan meer op de producten die ik na het douchen kan gebruiken en die makkelijk mee te nemen zijn!

Om te zorgen dat mijn puntjes mooi blijven gebruik ik graag producten van Sans Ceuticals! Voor wie Dutch Gigil al langer volgt weet dat ik een enorme fan ben van dit merk! De producten zijn zacht voor je haar en lichaam en wat fijn is je hebt maar weinig nodig en haalt er echt alles uit wat ze beloven! Op reis (overigens ook thuis) maak ik graag gebruik van de Moisture + Protein infusion 20. Dit product werkt enorm goed wanneer je haar droog en beschadigd is. Je sprayt dit goedje in je puntjes wanneer je je haren net gewassen hebt en laat het zo’n 5 minuten intrekken. Daarna was je het uit en werkelijk waar ik merk altijd direct een verschil! Het flesje is klein en dus gemakkelijk mee te nemen! Ik zorg er wel altijd voor dat deze goed vast zit in mijn toilettasje want glas kan natuurlijk kapot!

Een ander product van Sans Ceuticals waar ik al eerder over geschreven heb is de Activator 7 oil! Deze olie gebruik ik met name voor mijn gezicht, maar ook in je haren is dit erg fijn! Het flesje is wat groot om mee op reis te nemen, maar ik giet het vaak in een klein leeg flesje en neem het overal mee naar toe!

Een ander product wat ik vrijwel dagelijks in mijn haren smeer is Argan olie! Deze heerlijke volle olie is heel voedend voor je haren en wordt in de Marokkaanse cultuur veel gebruikt! Zelf gebruik ik de olie van Moroccanoil! Dit kleine flesje heb ik maanden geleden op Schiphol gekocht en ik was eerst heel bang dat het veel te vet zou zijn, maar alles is minder waar! Ik smeer dit vanaf het midden van mijn haren door naar de puntjes en ook van dit product heb je maar heel weinig nodig!

Naast deze producten kun je natuurlijk altijd in de lokale winkel op zoek gaan naar een shampoo en conditioner die fijn zijn, maar soms komt dat er niet van of is er niks! Wat je dan ook kunt doen is een shampoo en conditioner bar mee van huis nemen! Momenteel zijn wij er een aantal aan het testen en in mijn vorige blog schreef ik al over de shampoo bar van Lush! Deze is erg prettig en super makkelijk om mee te nemen!

Wat gebruiken jullie aan haarverzorging op reis?

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie