Het duurzame koffiemerk Wakuli

Een paar weken geleden werden wij benaderd door het Nederlandse duurzame koffiemerk Wakuli. Een merk waar wij gelijk heel enthousiast over werden en als echte koffieliefhebsters natuurlijk graag wilde uitproberen.

Wat is Wakuli?

In 2019 is dit toffe merk opgericht door Yorick en Lukas. Zij wilde namelijk de koffieboeren en de koffieliefhebber direct aan elkaar verbinden om te voorkomen dat kleinschalige koffieboeren slecht betaald krijgen.

Door middel van een crowdfunding actie konden ze een eerste oplage financieren en was het merk Wakuli geboren.

Zodat wij lekkere koffie kunnen drinken en de boeren eerlijk betaald worden. En wie ziet daar nou niet het voordeel van in.

Wat voor koffie heeft Wakuli?

Ten eerste hebben ze aan iedere koffiedrinker gedacht want ze hebben de volgende basis mogelijkheden:

  • Hele bonen
  • Filtermaling
  • Espressomaling
  • Cups

Daarnaast hebben ze verschillende heerlijke smaken waar je uit kan kiezen en die uit kan proberen. Deze smaken wisselen ook nog wel eens omdat koffie een seizoensgebonden product is.

Onze ervaring

Ten eerste is de verpakking van deze koffie te leuk voor woorden. Duurzaam en echt tof om te zien. Ook super leuk om cadeau te doen.

De verschillende smaken zijn allemaal heerlijk maar ook echt verschillend. Daarnaast spreekt het ons enorm aan dat het duurzaam is en goed voor de koffieboeren.

Neem snel een kijkje op de website voor deze heerlijke koffie. En gebruik de code dutchgigilkoffie voor een leuke korting.

Wakuli Koffie

Veel liefs,

Lotte

Ducth-Gigil-tekst-1

 

Geef een reactie