My Killer Body Motivation Cellulite Cup Olie Review

Een paar weken terug bestelde ik de speciale MKBM Cellulite Cup olie om te gebruiken tijdens het ”cuppen”. Voorheen gebruikte ik namelijk ”normale” olie maar ik had toch het vermoeden dat hier betere middelen voor zouden zijn.

Na wat zoeken kwam ik dus uit bij de Cellulite Cup Olie van My Killer Body Motivation van Fajah Lourens. En als je haar benen ziet dan moet die olie toch goed werken.

MKBM Cellulite Cup Olie

MKBM is trouwens ook het eerste merk wat een speciale olie heeft ontwikkelt om mee te cuppen. Zo stimuleert de olie de doorbloeding en helpt het de afvalstoffen beter af te voeren. Ook niet onbelangrijk!

Daarnaast zit er ook Vitamine C in de olie waar Bibi en ik je al vaker over vertelt hebben. Dit heeft als positief effect dat het de aanmaak van collageen stimuleert en dat heeft dan weer een verjongend effect op de huid.

Ook zit er nog Vitamine E in de olie en dit is de vitamine die het meest aanwezig is in onze eigen huid. Maar we maken dit dus niet zelf aan en daarom kan de huid wel wat hulp gebruiken ter bescherming.

Mijn ervaring

De olie zit ten eerste in een hele fijne verpakking waardoor deze makkelijk en fijn in gebruik is. Niet geheel onbelangrijk.

Daarnaast smeert de olie onwijs makkelijk uit op je benen. De geur vind ik persoonlijk niet lekker maar die trekt ook snel weg nadat de olie is ingetrokken.

Met het cuppen merk ik een enorm verschil in vergelijking met normale body olies. De cups glijden namelijk veel makkelijker over mijn benen waardoor dit ”cup” klusje veel makkelijker en prettiger wordt.

Daarnaast voelen mijn benen een stuk zachter aan na het gebruik. Ook heb ik het idee dat mijn cellulite ook een heel stuk minder is geworden na slechts een paar dagen cuppen.

Hebben jullie al ervaring met deze speciale cup olie?

Je koopt de My Killer Body Motivation Cup Olie hier:
MKBM Cellulite Cup Olie

Veel liefs,

Lotte

Ducth-Gigil-tekst-1

Geef een reactie