Interview met de inspirerende Danique Hoofwijk

Vandaag staat er weer een hele inspirerende dame in deze After Wines Saturday centraal. Namelijk Danique Hoofwijk.

Je kent Danique misschien nog wel uit haar tijd als hoofdredactrice bij Girlscene, haar huidige werk bij ”Ouders van nu” of van haar fantastische Instagram account waar ze op een hele leuke en eerlijke wijze een kijkje in haar leven geeft als working mommy.

Onze paden hebben elkaar een aantal jaar geleden gekruist vanwege ons werk en sindsdien volg ik Danique op Instagram.

Danique is geboren en getogen in Limburg maar wist op haar 18de al dat het tijd was om naar onze hoofdstad te verhuizen en om haar dromen na te jagen! En boy o boy dat is haar zeker gelukt.

Tijdens haar studie had ze haar doel al goed voor ogen en ze werkte dan ook op ieder vrij moment van de dag en liep onder andere stage bij Glamour.

Uiteindelijk kwam ze terecht bij Girlscene en was ze daar ruim 7 jaar hoofdredactrice. En wat een leuke verhalen had ze daarover te vertellen! Een interview met de cast van Magic Mike en een interview met Katy Perry. Een optreden van Lady Gaga in Amerika en persreisjes naar onder andere Ibiza met het mooie merk Buddha to Buddha.

Maar toen Danique 30 werd en zwanger was van haar kindje begon ze toch na te denken over haar werk en waar ze nog naartoe zou willen werken.

Ze is namelijk een hele ambitieuze en leergierige dame en voor haar gevoel had ze nog veel te leren en te ontdekken. Alsof het zo moest zijn kwam ”Ouders van nu” op haar pad. Een perfecte match voor een soon to be mommy!

In deze job zorgt ze ervoor dat alle activiteiten van ”Ouders van nu” goed op elkaar zijn afgestemd en werkt ze aan toffe projecten.

En naast haar leuke baan is ze natuurlijk moeder van een hele leuke jonge dochter en heeft ze daarnaast een heel tof en succesvol Instagram account waar ze een kijkje in haar leuke leven geeft en ook niet voor dat perfecte plaatje gaat maar juist voor het realistische.

Danique heeft altijd al een passie gehad voor fotograferen en toen ze zelf gemaakte content voor Girlscene ook op haar eigen Instagram account ging posten ging het balletje echt rollen.

Op dit moment is ze super happy met hoe haar leven eruit ziet en de balans tussen alles. Door haar leuke baan is ze niet afhankelijk van Instagram en denken ze erg mee op het gebied van moederschap. Wat in lang niet elke baan het geval is natuurlijk!

Daarnaast vond ik het super tof om te horen dat ze gek is op interieur maar ook een echte groene tak is zoals ze dat zelf zo mooi verwoord. Helemaal gek van bloemen en planten en er gaat geen week zonder mooi boeket voorbij.

En van deze inspirerende vrouw wilde ik natuurlijk ook wat tips krijgen over hoe zij haar doelen bereikt.

Elk jaar probeert Danique een Storyboard te maken met waar ze nu staat en waar ze naartoe zou willen. Want laten we eerlijk wezen, hier nemen we vaak toch te weinig tijd voor om daar echt goed bij stil te staan. En dat is toch zonde?

Daarnaast geeft ze ook als tip dat het goed is om keuzes te maken. Ook al pakt een keuze niet uit zoals je verwacht had dan heb je het in ieder geval geprobeerd en dat is ook zo ontzettend veel waard en kan dat je ook echt weer verder brengen!

Kortom, deze leuke vrouw wil je echt volgen op Instagram voor een dagelijkse dosis humor en inspiratie.

Danique Hoofwijk Instagram

Veel liefs,

Lotte

Ducth-Gigil-tekst-1

Geef een reactie