Het duurzame badkleding merk Thaikila Swimwear

Laten we even heel eerlijk wezen! Van een mooie bikini of badpak krijgen wij toch nooit genoeg? Je krijgt er namelijk een instant vakantie gevoel van en je draagt het wanneer je iets leuks gaat doen. Daarom staat vandaag weer een heel mooi duurzaam badkleding merk centraal in de blog; Thaikila.

“Sent from the sea, born on the shores of Bali”

Thaikila combineert beauty, innovatie en duurzaamheid in één merk. Met verschillende lijnen zoals de ”Tralala” en de ”Essentials” is er voor iedereen wel een mooi product te vinden. Maar ook is er gedacht aan elke vorm en maat. En dat spreekt mij dan ook nog eens heel erg aan omdat dit bij andere merken totaal anders kan zijn.

Als inspiratiebronnen worden de natuur, cultuur en kunst gebruikt en alles wordt ontworpen & geproduceerd in het prachtige Bali.

Lotte’s favoriete items uit de collectie

Ik ben echt een fan van dit prachtige merk en daarom laat ik jullie mijn favoriete items uit de collectie zien.

Thaikila
Boreale
Thaikila
Ephemeral
Thaikila
Swell Argile

Welke is jullie favoriet?

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie