Muiltjes

Ik weet nog goed dat een ruime tijd geleden ik voor de zoveelste keer naar de SATC serie keek en dan kun je niet om alle schoenen heen! Er is een aflevering dat Charlotte schoenen gaat shoppen en ze muiltjes past met een vierkante neus. Vreselijk!! Dat was mijn eerste gedachte! Nu deze schoen zijn “comeback” gemaakt heeft ben ik ook overstag gegaan! Ja, ik heb mijn eerste muiltjes gekocht met vierkante neus en ik ben er helemaal weg van!

Gek he hoe mode je kan beïnvloeden, want toen ik deze aflevering keek was het totaal niet in de mode en vond ik het dus ook echt niet mooi!

Maar goed zoals ik al zei, het is nu wel in de mode en ik ben de meeste van dit soort muiltjes erg mooi gaan vinden! Daarom show ik jullie vandaag hele toffe modellen!!

Wat ik soms nog wel lastig vind is dat ik meer en meer schoenen/producten koop die duurzaam zijn, maar duurzame producten kan ik niet altijd vinden in de modellen die ik zoek! Herkennen jullie dat?

Zeker omdat dit echt een mode item is en je de schoen wellicht niet jaren zult dragen! Dat is voor mij soms nog best een afweging of ik ze zal kopen of niet!

 

Deze leuke pastelkleuren vindt je nu overal bij de Zara! Wat leuk is hieraan is dat de hak redelijk laag is waardoor ze (naar mijn idee) comfortabel lopen en ook casual gedragen kunnen worden! Op hoge hakken voel ik mij vaak zo opgedoft!

Deze zijn te koop bij &Otherstories! Ook hier vindt je de schoenen in een heel licht kleuren pallet!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie