De natuurlijke huidverzorging van Likami

De afgelopen weken mochten wij een super fijn en nieuw merk uitproberen voor natuurlijke huidverzorging en daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Dit fijne merk is Likami!

Wat is Likami?

Likami staat voor een nieuwe generatie van huidverzorgingsproducten. Gebaseerd op natuurlijke technologieën, biologisch en botanisch.

Dit is natuurlijk totaal anders ten opzichte van de grote ketens die we allemaal kennen die zich focussen op haar & huidverzorging.

De Facial Care Kit

Wij hebben alle producten uit de Facial Care kit uitgeprobeerd. Dit is een 4-stappen huidverzorging pakket met 4 hele fijne en natuurlijke producten.

In deze kit vind je de volgende 4 producten:

  • Cleansing milk travelsize – 50 ml
  • Facial toner travelsize – 30 ml
  • Facial essential serum travelsize – 15 ml
  • Facial intensive hydrating cream travelsize – 30 ml

Gezien de kleinere formaten is dit een perfecte kit om deze natuurlijke producten uit te gaan proberen.

Likami Cleansing Milk

Het eerste product in deze natuurlijke huidverzorging routine is de Likami Cleansing Milk.

Door middel van deze milde gezichtsreiniger kun je, je poriën diep reinigen en daarnaast droogt deze reiniger je gezicht totaal niet uit. In deze Cleansing Milk vind je onder andere aloë vera, macadamia olie, extract van duizendblad, grote klis, Sint-Janskruid en salie.

Deze reiniger is super zacht en heel mild waardoor dit product ook geschikt is voor de gevoelige huid. Ik gebruik dit product onder de douche waar ik wat water toevoeg en vervolgens mijn gezicht goed schoonmaak.

Een ontzettend fijne gezichtsreiniger.

Likami Facial Toner

De natuurlijke huidverzorging van Likami

Dit is misschien wel het leukste product in deze Facial Kit. De Facial Toner van Likami. Dit is een toner maar ook een verfrissende mist voor tijdens warmere dagen waar je huid ook een boost kan gebruiken.

Deze toner bevat: aloë vera, salie extracten, grote klit, Sint-Janskruid en oranjebloesemwater.

Deze ingrediënten zorgen voor een goede hydratatie en revitaliseert een vermoeide huid en verwijdert ook nog eens de overtollige olie van de huid.

Wat een fijn en verfrissend product is dit. Voor mij nu al onmisbaar tijdens deze lente en zomerdagen.

Facial Essential Serum

De derde stap is het Facial Essential Serum. Een serum is ontzettend belangrijk binnen een huidroutine vanwege de enorme boost die dit kan geven.

Dit is een voedend en versterkend anti-aging serum en daar worden we heel blij van. Het is geschikt voor de droge tot normale huid. Met een vette huid kun je dit product beter laten staan.

In dit serum vind je de volgende ingrediënten: arganolie die de collageen productie in de huid stimuleert, rozenbottelolie voor celregeneratie en macadamia olie voor de antioxidanten.

Wat ons betreft een heerlijk serum, met een fijne geur en perfect voor die jeugdige glow.

Likami Facial Intensive Hydrating Cream

Likami natuurlijk huidverzorging

En dan de laatste stap van de Facial Kit en een stap die je naar ons idee nooit mag overslaan omdat je met deze stap zorgt voor de hydratatie waar een huid niet zonder kan!

Dit is wederom een heel mild product maar met een hele voedende en hydraterende werking. De cream smeert super soepel uit en trekt daarnaast ook nog eens heel makkelijk uit.

Wat zit er precies in deze hydrating cream? Vitamine E en C voor de productie van collageen, Macadamie olie voor bescherming en genezing van de huid. En daarnaast hebben het Sint-Janskruid en de grote klis een helende en kalmerende werking op de huid.

Dit is een ontzettend fijne en zachte cremè die precies doet wat je wilt. Beschermen, voeden en hydrateren.

Conclusie

Wij zijn ontzettend enthousiast over al deze producten uit de Likami Facial Kit. Wanneer je overstapt op natuurlijke huidverzorging wil je natuurlijk wel producten met een goede werking, voeding en bescherming.

Hiervoor kun je super goed terecht bij Likami!

Tot en met eind augustus krijg je bij deze fijne gezichtsverzorging set nog een Cent Pur Cent make-up pakketje t.w.v. €19,99.

Bekijk hier de website van Likami

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Ducth-Gigil-tekst-1

Geef een reactie