Nourished x Romy haarverzorging review

Nourished x Romy

Zoals jullie ondertussen wel gemerkt hebben zijn wij gek op het uitproberen van nieuwe producten. Zeker wanneer het gaat om duurzame of meer natuurlijke producten. Daarom hebben wij de afgelopen weken de nieuwe haarverzorging producten van Nourished x Romy uitgeprobeerd en daar vertellen we jullie nu graag alles over.

De producten

Voor de vele dames die Romy Boomsma al kennen is het geen geheim dat zij echt prachtig haar heeft. Nourished is een Nederlandse webshop die zich volledig richt op natuurlijke en ”schone” beauty producten.

Deze dames kennen elkaar al een aantal jaar en besloten een tijd geleden om de handen in een te slaan en nieuwe haarverzorging producten op de markt te brengen die er voor hen nog ontbraken.

Enkele weken geleden was de lancering en de Nourished x Romy lijn bestaat uit een natuurlijke haar olie en een droogshampoo in twee verschillende type verpakkingen.

Mijn ervaring

Wauw ik ben echt fan! De haar olie is echt enorm fijn! Mijn haar krijgt er een ontzettend mooie glans door en het voelt een heel stuk zachter. En die geur jongens. Echt ontzettend blij met dit product. Daarnaast heb je heel weinig nodig waardoor je met een flesje lang kunt doen.

Ik heb de shaker gekozen voor de droogshampoo en ook dit is een heel fijn product. Bij aanbrengen oogt het een beetje wittig maar nadat ik het heb in gemasseerd verdwijnt dat als sneeuw voor de zon en ziet mijn haar er veel minder vet uit.

Kopie van Adjustments 2

Daarnaast spreekt het met ontzettend aan dat dit natuurlijke producten zijn zonder troep. Daar wordt mijn haar namelijk ook echt blij van!

Hebben jullie deze producten al geprobeerd?

Veel liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie