Horoscoop augustus

Tijd voor iets nieuws op onze After Wines! Vaak zijn we op de zaterdagen op zoek naar wat diepgaandere verhalen en snijden we allerlei onderwerpen aan. Vanaf nu zullen we elke 1e zaterdag van de maand jullie voorzien van een fijne horoscoop! Deze horoscopen worden gemaakt door Marion Berndsen, zij is de oprichtster van Marion Berndsen instituut voor spirituele trainingen (www.marionberndsen.nl).

Veel plezier!

Liefs van ons!

Leeuw (23 juli tot 23 augustus)

De Leeuw ziet om het zo maar te zeggen ‘leeuwen en beren’ op de weg. Je ziet alles misschien vanuit een te bezorgde gedachte. Probeer alles wat meer van de positieve kant te zien. Je komt in aanraking met wat innerlijke angsten, maar zet ze opzij en focus op wat je wilt bereiken.

Liefde: je ontvang bewondering!

 

Maagd (24 augustus tot 23 september)

De meeste maagden hebben een moeizame periode achter de rug. Het wordt in augustus wat lichter om je heen. Wanneer je voor jezelf werkt, kan augustus mooie verrassingen in petto hebben. Voor de meeste maagden wordt augustus een overvloedige maand op ieder gebied.

Liefde: Je komt een oude bekende tegen, of een oude (bestaande) liefde herleeft. Een goede maand om aan je relatie te werken.

 

Weegschaal (24 september tot 23 oktober)

Veel weegschalen hebben het gevoel gehad te stagneren en niet lekker in hun vel te zitten. Augustus ligt best goed, dus ga daar eens je voordeel mee doen en klim uit je dipje door je te focussen op nieuwe plannen. Er kan nog steeds een kleine tegenslag zijn, maar het motto voor jou voor deze maand is: go with the flow. Je zal dan steeds meer lichtpuntjes zien die je weer een beetje blij maken.

Liefde: laat jezelf zien, ga er op uit! Als je al een relatie hebt: pimp jezelf met sexy kleding en laat eens zien wie je bent! Geheid dat de sleur uit je relatie gaat.

 

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Een belangrijke maand voor de Schorpioenen. Veel Schorpioenen zouden heel graag willen weten hoe de toekomst eruit gaat zien. Het is tijd om plannen te maken, maar de Schorpioen speelt op zeker en neemt niet graag een gok. Er komen goede tijden aan, Schorpioen! Probeer de balans te bewaren en wacht af. Alles komt op zn pootjes terecht.

Liefde: een kleine, maar krachtige strijd om financiën, verder goed voor singles en stellen.

 

Boogschutter (23 november – 21 december)

Ook bij de boogschutter spelen financiën in augustus een belangrijke rol. Er komt een positief bericht als je op goedkeuring wacht van bijvoorbeeld een hypotheker of makelaar of een nieuwe baan. Zet nervositeit opzij. Je bent het waard!

Liefde: augustus is voor de boogschutter qua liefde niet echt sterk… helaas…

 

Steenbok ( 22 december tot 20 januari)

Voor de steenbok is er in augustus twijfel en dualiteit. Aan de andere kant ligt er overvloed en rijkdom. Als je een vervelende tijd achter de rug hebt, zal er in augustus vernieuwing komen. Maak je niet teveel zorgen, steenbok.

Liefde: overvloedig en rijk, maar je moet het wel zien.

 

Waterman (21 januari tot 20 februari)

De wat grillige waterman heeft het gevoel vast te zitten en daar houdt de waterman helemaal niet van. Niemand doet dat natuurlijk, maar een waterman kan daar behoorlijk last van hebben. Augustus toont voor de waterman tevens wat problemen met instanties. Er komt spoedig verandering, maar daarvoor zal je ook keuzes moeten maken.

Liefde: augustus is voor jou een mooie maand voor een nieuwe liefde. In de bestaande relatie liggen nieuwe avonturen en vernieuwing van de relatie.

 

Vissen (21 februari tot 20 maart)

In augustus kan je een succesje boeken, als het je niet ontgaat. Let op de signalen om je heen en wijs niet te snel iets af. Wil je zelf iets opstarten? Je kan in augustus plannen maken hoe dat te gaan doen. Je hebt alle inzichten die je nodig hebt.

Liefde: een goede communicatie, je ontvangt wat je geinvesteerd hebt in de liefde.

 

Ram (21 maart tot 20 april)

Een tegenstrijdige maand voor de ram, maar onthoud dat je veelal jezelf in de weg zit. Er zijn in augustus juist goede kansen! Stap uit het gevoel dat toch niks lukt, want dat doet alles alleen maar stagneren.

Liefde: in augustus word je wijzer van de liefde, hoe dan ook. Je ogen zullen open gaan.

 

Stier (21 april tot 20 mei)

De stier ontvangt een positief bericht op het praktische vlak. Dat kan met werk of materiele dingen te maken hebben. Waar je op wacht, schiet er ineens door. Kijk verder niet naar wat je kwijt bent geraakt, je hebt heel veel om dankbaar voor te zijn.

Liefde: de liefde bevat voor jou in augustus behoorlijk wat emoties, positief én negatief

 

Tweelingen (21 mei tot 21 juni)

Bij de meeste tweelingen zijn de financiën stabiel, dat komt doordat de tweeling in de regel een goed zakelijk inzicht heeft. Bij een probleem ontvang je hulp van een vriendin, dus of je nu een man bent of een vrouw, je wordt door een vrouw geholpen.

Liefde: voor de singles is er een grote kans op een nieuwe liefde. Heb je al een vast relatie, dan sta je in augustus voor een keuze

 

Kreeft: (22 juni tot 22 juli)

De kreeften komen voor een voldongen feit te staan os zullen een keuze moeten maken op materieel vlak. Dat kan als een aderlating ervaren worden. Weet wel dat je zelf invloed op de situatie hebt, dus dat wordt wikken en wegen. Je komt er deze maand wel uit en aan het eind van de maand is er meer duidelijkheid.

Liefde: in de relatie wordt veel gecommuniceerd. Je komt naar elkaar toe, ook als je nieuwe relatie kersvers is. Heb je nog geen relatie, dan zal een nieuwe relatie in augustus niet echt bodem vinden.

 

Geef een reactie