Geurwolkje Aroma Diffuser review

Een lekkere geur in huis vind ik ontzettend belangrijk. Lekkere geuren kunnen je een goed gevoel geven en zelfs een ontspannende werking hebben. Daarom willen we jullie vandaag meer vertellen over Geurwolkje.

Geurwolkje

Naast een heerlijke geur is het op peil houden van de luchtvochtigheid in je huis ontzettend belangrijk voor je gezondheid.

En dat is waarom Geurwolkje zo geweldig is! Zij hebben namelijk aroma diffusers die dus niet alleen de luchtvochtigheid op peil houden maar door de toevoeging van verschillende aroma’s gaat je huis ook nog eens heerlijk ruiken.

En het allerbeste? Dit is dus absoluut niet schadelijk voor jezelf of voor bijvoorbeeld je huisdieren! Het heeft juist een zeer positief effect of je mentale en fysieke gezondheid en wie wil dat nou niet?!

Hoe werkt een aroma diffuser?

Door kleine en frequente trillingen wordt er een koude nevel geproduceerd en verspreid. Dit vind ik er ook nog een super leuk en intrigerend uitzien.

De aroma diffuser

De keuze voor de aroma diffuser was nog heel moeilijk omdat er zoveel mooie exemplaren zijn. Deze diffusers zijn dus een hele mooie toevoeging in je interieur en echte eye-catchers!

Ik ging voor een houtlook variant voor die Boho / Scandinavische uitstraling! De Unity!

Etherische Olie

Daarna werd het tijd om de aroma’s te kiezen en ook dat was nog knap lastig want al die etherische oliën hebben verschillende geuren en effecten. Super fijn en natuurlijk hartstikke leuk om verschillende uit te proberen.

Ik ging voor de volgende selectie:

Na mijn bestelling waren de Aroma Diffuser en de etherische oliën super snel binnen en kon ik het heerlijk gaan uittesten.

Hoe werkt de aroma diffuser?

De diffuser is super makkelijk in gebruik en er zit een fijne maatbeker bij waardoor je de diffuser niet te vol kan doen.

Een paar druppels van de etherische olie erbij en dan is de aroma diffuser al klaar voor gebruik!

Door middel van de knoppen op het apparaat kun je zelf de kleur instellen en het soort mist. Dit is super fijn want ook kleur kan een effect hebben op het gevoel in een ruimte.

Ik heb de aroma diffuser nu een tijd uitgeprobeerd en ik ben ontzettend enthousiast! Niet alleen gaat je huis er lekkerder door ruiken maar het heeft ook nog eens een ontspannen werking en daarnaast staat het ook nog eens prachtig in je interieur! Win, win, win!

Ben je nu ook zo enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje op de webshop van Geurwolkje.

Geurwolkje

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Ducth-Gigil-tekst-1

Geef een reactie