Beschermende factor

Hier in Doha is de zomer volop bezig met elke dag temperaturen rond de 40+ graden! Enorm belangrijk dus om je huid goed te beschermen tegen al die UV straling, een beschermende factor is dus enorm belangrijk!

Natuurlijk kan het helpen om beschermende kleding aan te doen, maar in de warmte heb je daar niet altijd zin in en een frisse duik is ook niet altijd mogelijk om te nemen! Daarom is zonnebrand uiteraard een heel goed idee! Stiekem weten we dat volgens mij allemaal wel, maar er zijn nog genoeg mensen die geen zonnebrand gebruiken. Zelf zijn wij enorm fan van de beschermende producten van Laouta!

Zoals je in vorige blogs al hebt kunnen zien testen wij deze producten en tot nu toe zijn we er erg enthousiast over! Met name de Sun Mist die ik nu gebruik is erg fijn en ook bij dit product is de geur weer zo vreselijk lekker!

Wat zo fijn is aan Laouta is dat er gewerkt wordt met natuurlijke producten. Ook deze Sun Mist biedt een hoge bescherming aan, namelijk SPF30 en is te gebruiken voor zowel je lichaam als je gezicht! Ik heb de Sun Mist nu al meerdere keren op mijn gezicht gebruikt en daar waar ik mega snel last krijg van een vettige huid door zonnebrand is dat nu niet het geval! Ik spray de Sun Mist om de 2 uur ongeveer op, mede omdat ze dit aanraden!

De Sun Mist neem ik inmiddels eigenlijk overal mee naar toe! Zo ook gisteren toen ik op het heetst van de dag toch even naar buiten moest en mijn huid wel wat bescherming kon gebruiken! En wat zo chill is, is dat je gelijk zo lekker ruikt als je deze zonnebrand opsmeert! Geen parfum meer nodig!

De Sun Mist is verkrijgbaar via

http://www.laouta.nl

Binnenkort komt er een hele leuke actie aan waarbij jij een van de producten van Laouta kunt winnen! Dus houdt onze Instagram goed in de gaten!

Veel liefs,

Bibi

 

Geef een reactie