Nomadic State of Mind

Als je op zoek bent naar de ideale zomer sandaal die ook nog eens duurzaam is dan ben je bij Nomadic State of Mind bij het goede adres!

Deze mega fijne sandalen zijn namelijk gemaakt van recyclebaar polopro touw. Dat lijkt misschien heel ruw om je voet, maar is het absoluut niet, de sandalen zijn enorm zacht en zitten echt heerlijk!

Ik had mijn oog al een hele tijd terug laten vallen op deze sandalen, maar ik was altijd bang dat de sandalen te hard waren, geen ondersteuning bieden en dat weerhield mij! Omdat ik zoveel toffe foto’s zag op social media en ik de ontwerpen zo leuk vond ben ik onlangs dan toch overstag gegaan en ik heb er geen seconde spijt van!

Zelf ben ik voor 2 modellen gegaan namelijk; de slip on en de JC sandal.

De slip on is een heel relaxed model die je eigenlijk overal bij kunt dragen! Ik moest echt zo’n type sandaal hebben hier in Doha (eentje waar je makkelijk in stapt) aangezien mijn Havaiana’s allemaal kapot gegaan waren!

De JC sandal heeft een mooi “vlechtwerk” over je voet lopen en zit van achteren ook vast rondom je enkel/hiel! Het materiaal is werkelijk mega zacht! Ik heb dit model gedragen in heel warm en vochtig weer en geen moment deden ze pijn aan mijn voeten. En dat terwijl ik toch best snel last heb van blaren!

In Nederland zijn deze sandalen oa verkrijgbaar via Vega Life! Een super leuke vegan winkel in hartje Amsterdam. Ik heb hem om advies gevraagd en kreeg heel snel fijne hulp aangeboden!

De sandalen zijn echt een aanrader en zelfs wanneer je grote voeten hebt staan ze erg leuk!

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie