Onze ervaring met de webshop ”ikwileenposter.nl”

Ik wil een poster webshop review

Zoals we allemaal wel eens ervaren hebben kan het nog knap lastig zijn om een leuke eyecatcher te vinden voor aan een muur. Maar een mooi element op je muur kan een wereld van verschil maken in een ruimte. En van alleen maar kale muren worden we natuurlijk niet vrolijk. Posters zijn daarom echt een geweldige manier om een muur een totaal andere uitstraling te geven en een goede manier om persoonlijkheid aan je interieur toe te voegen en daarom bestelden wij posters bij de webshop ”ikwileenposter.nl”.

ikwileenposter.nl webshop

Er zijn natuurlijk een aantal hele grote en bekende poster webshops maar vaak is de stijl en de soort posters die bij deze webshops te koop zijn allemaal vrij vergelijkbaar en niet zo uniek waardoor het minder eigen overkomt en dat is natuurlijk wel jammer.

Daarom werden wij heel blij van de poster webshop “ikwileenposter.nl”. Een super leuke webshop met een mooi aanbod aan unieke, mooie en leuke posters. Er is een vrij groot aanbod en de posters met quotes zijn echt hilarisch!

Poster keuze

Het was nog erg moeilijk om een poster uit te kiezen omdat ze zoveel leuke varianten hebben. Uiteindelijk koos Lotte voor een poster van Curaçao en Bibi ging voor een poster van Amsterdam.

Natuurlijk niet zonder reden en om onze inrichtingen nog meer persoonlijk te maken. Lotte’s moeder is namelijk geboren op het eiland en Bibi heeft zelf jaren heel fijn in Amsterdam gewoond waar ze graag aan terug denkt wanneer ze naar deze poster kijkt.

De poster in Lotte’s interieur

De afgelopen maanden heeft Lotte al veel posters in haar woonkamer vervangen voor meer persoonlijke posters en met herinneringen maar de link met Curaçao ontbrak nog en deze poster was de perfecte toevoeging en maakt de muur echt af.

De kwaliteit van de posters is ontzettend goed en daarnaast was de levering ook nog eens super snel! Wij zijn ontzettend blij met de toevoeging van deze posters aan onze interieurs.

Ik wil een poster webshop review

Neem zelf ook eens een kijkje op de webshop voor deze super leuke & unieke posters:
https://www.ikwileenposter.nl/

En vergeet vooral niet onze fijne kortingscode te gebruiken voor maar liefst 25% korting op je bestellen! Gebruik de code dutchgigil25

Veel liefs,

Lotte & Bibi

Voor deze blog mochten wij twee posters uitkiezen op de webshop ”Ik wil een poster” maar natuurlijk delen wij onze eerlijke mening.

Geef een reactie