Review: Laouta Sunrise Glow

Een van onze lievelingsproducten zijn toch wel die van Laouta! We hadden weer wat nieuwe producten om te testen, waaronder de Sunrise Glow! Deze olie is een limited edition van Laouta en als je het mij vraagt echt een aanrader!

Oké een beetje lastig om via de blog duidelijk te maken wellicht, maar de geur is zo vreselijk lekker! Met beeld en geluid komen we een heel eind, maar konden jullie het ook maar via de blog ruiken! Ken je dat, zo’n typische vakantie avond waarbij je al de hele dag van het zonnetje genoten hebt en je spuit een lekker luchtje op en dat ruikt eigenlijk nog lekkerder dan normaal en dat typische vrije vakantie gevoel sluipt naar binnen. Dat gevoel kreeg ik toen ik deze olie opsmeerde!

De olie is voedend voor je huid door de fijne ingrediënten zoals o.a. helichrysum bloem olie, olijfolie en amandel olie. De mix die gebruikt wordt weet je huid te hydrateren zonder dat je huid vettig wordt! Mega fijn, want een vette huid is niet prettig!

Zoals je ziet op mijn rechter been laat de Summer Glow een hele subtiele maar super mooie glans achter!

Je huid voelt zalig zacht aan en de geur blijft uren zitten! Ik heb het later op de dag zelf nog op mijn hals opgesmeerd omdat de geur zo fijn was en het naast een mooie gloed ook als parfum diende!

De summer glow limited edition olie is nu verkrijgbaar via;

https://laouta.nl/nl/product/new-limited-edition-sunrise-glow/

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie