Muji

Wie van de Ikea houdt zal deze winkel vast ook interessant vinden, namelijk Muji!! Ik kwam deze winkel jaren geleden voor het eerst in NYC tegen en was eigenlijk gelijk verkocht! Muji is een Japans winkelketen dat werkelijk van alles verkoopt, maar zoals Ikea in de Scandinavische stijl is dit in de Japanse stijl! De nadruk bij Muji ligt op het minimalistische en gaan zij verantwoordelijk om met het milieu en staat recycling centraal.

Zo verkopen ze kleding, accessoires en producten voor in huis! Denk aan keukenspullen, kantoorartikelen en zelfs hele fijne producten voor je skincare routine. Ook hebben ze een kleine collectie meubelen die de typische Japanse uitstraling hebben. Strakke lijnen en mooie natuurlijke kleuren/materialen!

Het fijne is ook dat de artikelen voor een goede prijs verkocht worden en hoewel de winkel nog niet fysiek in Nederland te vinden is kun je wel online bestellen via de EU site!

Zelf ben ik weg van de stationary producten en zie ik vaak heel leuke kleding ook voor de kleine! Want ook hun kleding heeft een hele fijne minimalistische uitstraling en de stoffen zijn erg prettig!

Ben je nieuwsgierig geworden dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op hun site:

http://www.muji.eu

Veel liefs,

Bibi

Geef een reactie